Блог

19 неща, които да направим през 2019

Вярно е, че всяка година си обещаваме някои неща, които трудно изпълняваме, забързани в ежедневието си, но от Pin Academy искаме да Ви дадем няколко свежи идеи и се надявяме за всеки да има по нещичко.

  1. Да бъдем по организирани. За целта още в началото на годината си вземете някой елегантен органайзер или планер. Така ще си записвате всичко, няма да забравяте важни срещи и ще изглеждате по-сериозно в очите на своите клиенти или колеги.
  2. Да се запишем на езиков курс по анлийски, немски, руски, френски или италиански. Ще срещнете нови хора и ще научите много полезни неща.
  3. Да пробваме нов спорт – може и да е нещо забавно като танци или зубма. Ще се изненадате колко позитивни емоции ще ви донесе това занимание.
  4. Да си купим нещо красиво, което може да няма много практическа стойност, но ни радва всеки път, когато го погледнем. Това може да е ароматна свещ, рамка за снимки или картина с морски пейзаж.
  5. Да се научим да правим нещо ново – да шием гоблен, да пробваме нова рецепта за мъфини или да си направим свой блог.
  6. Да си вземем домашен любимец – котка, куче, рибка – ще променят напълно живота Ви.
  7. Да отидем на поход – времето, прекарано сред природата, е винаги зареждащо и е буквално извор на глътка свеж въздух.
  8. Да пътуваме със самолет – нискобюджетните самолетни компании направиха пътуването достъпно. Само си изберете дестинация – Португалия, Испания, Полша, Франция – толкова много опции.
  9. Да се храним по-здравословно – парче торта или бонбон веднъж в месеца няма да навредят, но все пак ще е чудесно, ако в менюто ни преобладават повече плодове и зеленчуци.
  10. Да направим нещо от хартия – в youtube има страхотни видеа за изработване на оригами. Следете и нашата страничка за информация за арт ателието ни.
  11. Да си вземем настолна игра като монополи, дискит или не се сърди човече – много са забавни, а и ще прекарате повече време със семейството или с приятелите си.
  12. Да си направим свое предизвикателство – като например една седмица без социални мрежи.
  13. Да направим нещо, което вече се счита за старомодно – може да пуснете писмо по пощата на приятел, който не живее във вашия град. Ще пристигне по-бавно от имейла, но ще Ви донесе нови емоции.
  14. Да помогнем на някой, който се нуждае – може да е дори с дреха или храна.
  15. Да изненадаме с нещо приятно колегите си – с домашни кифлички или нова джаджа за офиса.
  16. Да вървим повече пеша – може да си изтеглите приложение на телефона, което да отброява крачките. Това ще Ви мотивира да вървите още повече.
  17. Да прочетем поне една книга – без значение дали е-книга или хартиена всеки може да отдели поне 10 минути на ден.
  18. Да посетим някое ново кафене или ресторант в града – за нови впечатления.
  19. Накрая, но не на последно място да прекарваме повече време с хората, които ни отвръщат със своето внимание и любов.

 

Разгледай още