италиански

Курс по италиански език

Курсове по италиански език от Пин Академи - Бургас! Едно незабравимо изживяване! Потопете се в граматичните и лексикални дълбини на един от най - красивите и мелодични езици!
Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Цена

    12 лв./уч.ч. за индивидуално обучение

За курса

Курсове по италиански език

Пин Академи Ви предлага групови и индивидуални обучения по италиански език. Можете да посещавате уроци по италиански в удобно за Вас време или да се включите в група, в зависимост от нивото на познаване на езика.

Искате да се потопите в езиковата култура на Италия? Искате да пътувате и да се запознаете с древната култура? Имате нужда от кулинарно пътешествие? Харесвате италианската музика - Лаура Паузини, Ерос Рамацоти, Джанна Нанини или други италиански поп - звезди. Ако имате интерес в операта и класическата музика или свирите на инструмент? Този курс е създаден за Вас! Преподавателката по италиански език Марияна Георгиева разполага с неизчерпаем ресурс от упражнения, информация и креативност. Тя познава отлично италианската култура и бит и ще може освен да Ви научи да говорите, четете и пишете на италиански език, също да Ви разкаже и много интересни факти, привички и истории, свързани с манталитета и културата на Италия. Искате да пътувате, да работите в чужбина, търсите развитие, харесвате мелодичното звучене на този език. Започнете курс по италиански език в Pin Academy! Ако сте учили френски или испански език и имате едно добро ниво - имате уникалния шанс да научите италиански език с многократно по - малко усилия от останалите ни курсисти. С курс по италиански език ще обогатите своето CV и ще станете по - конкурентни на пазара на труда. За всяко успешно завършено ниво по Европейската езикова рамка ще получите удостоверение /сертификат/ на цена 5 лв. Освен това печелите едно незабравимо преживяване! Очакваме Ви! Разгледайте още курсовете по френски език от Пин Академи!    

Предстоящи дати