немски

Курс по немски език I ниво А1.1

Съботно - неделен курс по немски от 13 часа. Усвояването на немски език не е лесно, но е предизвикателство, което с труд, упоритост и най-вече с желание би могло да стане приятно и интересно. И така стъпка по стъпка със Schritte international neu  и Pin Academy в курсовете по немски език към целта!
Дати
  • Продължителност

    1.5 месеца

  • Преподавател

    Таня Шурелова

  • Цена

    165.00 лв.

За курса

Уроци или курс по немски език I ниво  А1.1

В ниво А1.1 на курса по немски език ще научим да  поздравяваме, да се представяме, да разказваме за членовете на нашето семейство, за жилището ни, за предпочитанията ни към храни и напитки, за ежедневието и свободното ни време. Всичко това организирано в седем интересни урока! Можете да се включите в групово или индивидуално обучение, ав края ще получите удостоверение /сертификат/, което ще Ви послужи за по-  добра реализация на пазара на труда в България или в чужбина!  

Преподавателите по немски в Pin Academy ще ти осигурят много допълнителни упражнения и ще направят курса по немски едно чудесно и полезно преживяване!

В допълнение на всеки курсист се издава удостоверение /сертификат/ за всяко преминато ниво, който на български език струва 5 лв., а на немски език е 10 лв. С този документ можете да кандидатствате за работа или да удостоверите нивото си на владеене на немски език навсякъде по света.

Преподавател

Таня Шурелова

Аз съм щастливка – работя това, което обичам! Работата с нови и различни хора ми носи удоволствие и удовлетворение. Да предаваш знанията си на хората е предизвикателство, а когато човек върши това с любов, се справя с лекота с всички предизвикателства.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички немски