френски

Курс по френски език

Учили сте френски език, но не сте го практикували от много време? Винаги сте искали да учите френски? Ще пътувате или Ви предстои да работите или живеете във френскоговоряща държава? Разгледайте това предложение, този курс е за Вас!
Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Цена

    12 лв./уч.ч. индивидуално обучение

За курса

Уроци и курсове по френски език

Независимо дали сте начинаещ или напреднал, в нашите курсове по френски език Вие ще откриете точното темпо, преподавател и маниер на усвояване на нелеката френска граматика. Обучението по френски език се базира на системата Écho на издателство CLE International . Но ние няма да се ограничим само с това. В индивидуалното обучение ние използваме различни упражнения и техники, така че ще се разнообразяваме и с други материали. Ако не сте начинаещ и държите да продължим обучението Ви по същата система, по която сте започнали, това също не е проблем. Важното е получените знания да са трайни и солидни и след края на курса по френски език в Пин Академи да можете да се изразявате писмено и устно на целевият език без затруднения.

Груповите обучения по френски език са предвидени за 100 уч.ч. и са на цена 360 лв.

Независимо дали изберете индивидуално или групово обучение, в края на всяко успешно преминато ниво, Вие ще получите удостоверение /сертификат/, което на български език е на цена 5 лв. и ще можете да го представяте навсякъде в България и по света, за да Ви послужи за допълване на компетенциите във Вашето CV. 

Ако харесвате романските езици, или имате афинитет към изучаването на чужд език, разгледайте и нашите курсове по италиански език

 

Предстоящи дати