руски

Курс по руски език

Курс по руски език - едно интересно предизвикателство за всеки. В Бургас това да знаеш руски език може да ти отвори много хоризонти в кариерата или бизнеса.
Дати
  • Продължителност

    2 месеца

  • Цена

    300 лв/групово обучение

За курса

Курс по руски език

Курсовете по руски език в Pin Academy стартират с полагането на основите по езика. Дават възможност на курсистите да натрупат достатъчно лексика и граматични структури, за да бъдат уверени да водят разговор с рускоговорящи събеседници. Темите са разнообразни и включват примери от ежедневието, работата, туризма и са с практическа насоченост. Обучението се осъществява по системата Горизонт от ниво А1 до B2. Цената е:

  • индивидуално– 11 лв./ 40 мин.;
  • малки групи до трима курсисти – 350 лв./ 85 учебни часа;
  • групи от четирима и повече – 300 лв./ 85 учебни часа.

В град Бургас през лятото има изключително много руски туристи, които желаят да бъдат обслужени на руски език в хотели, заведения, от екскурзоводи, агенти по недвижими имоти и т.н. За всички, които се занимават с такава дейност е изключително важно да говорят добър руски, за да могат да оставят отлично впечатление и да бъдат предпочитани заведения/туроператори/ агенции за недвижими имоти за рускоговорящите туристи, заповядайте при нас да подобрим нивото Ви на владеене на езика, да отработим често срещани ситуации, да Ви запознаем по - детайлно с граматическата рамка и да научите много нови думи и изрази. 

След края на всяко ниво ще получите удостоверение /сертификат/ по Европейската езикова рамка, което важи в цял свят и е на цена 5 лв. 

Разгледайте и останалите курсове за възрастни, които предлага Пин Академи.

Предстоящи дати