работилнички

Рисуване

Искате детето Ви да развие способностите си, въображението си, да придобие нови умения и да създаде нещо красиво, с което да се гордее? Запишете го в арт - работилничките на Пин Академи
Дати
  • Продължителност

    120 минути

  • Преподавател

    Станислава Колева

  • Цена

    20.00 лв.

За курса

Арт школа за деца

Арт класовете са забавни работилнички, които помагат на децата да развият своята креативност, фина моторика сръчност и въображение. В часовете по рисуване обикновено се използва смесена техника - рисуване с пастели, моливи и бои. Групите са разделени по възраст, като най-малките от 4 до 10 години рисуват по теми, които са по-лесни и достъпни, но им помагат да научат много за това как да нарисуват дадена фигура или как да смесват цветовете. При по-големите и напреднали в рисуването ученици темите са по-сложни и се усвояват неща като светлосенки и рисуване на по-сложни фигури. Занятията продължават два астрономически часа и се провеждат в неделя. Преподавателките Станислава Колева и Катя Казакова, които са художнички, помагат на децата и дават напътствия, но всяко дете самостоятелно работи по своята картина. Часовете протичат приятно и забавно, слушайки музика и творейки красота. Регулярно децата рисуват за конкурс по дадена тема. Цената за едно посещение е 20 лв., като в нея са включени и материалите. Занятията се провеждат в събота от 11 до 13 часа и в неделя от 11 до 13 часа. Темите за седмицата може да виждате предварително във фейсбук страницата ни - Pin Academy.

Предлагаме и индивидуални уроци по рисуване. Цената е 40 лв. за два астрономически часа.

Подготвяме и ученици за кандидатстване в специализираните паралелки с рисуване. 

Преподавател

Станислава Колева

Рисуването е магия в цветове, процес, който развива въображението. Всяко дете е различно и специално. Аз ще го науча да изразява себе си върху лист хартия, ще помогна за развитието на таланта му. Очаквам бъдещите творци с нетърпение. 

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички работилнички