Блог

7 причини да се включите в летните занимания на Pin Academy

Лятната ваканция е вече факт за най-малките, а за останалите ученици все още предстои. След като вторият учебен срок премина в по-голямата си част онлайн, много от учениците ще се нуждаят да повторят и затвърдят учебния материал през лятото. Ето няколко причини защо да изберете Pin Academy за летните занимания:

  1. В зависимост от предпочитанията Ви може да изберете индивидуална или групова форма, като групите ни са до 6-7деца/тийнейджъра.
  2. При нас може да получат подготовка деца от 4-годишна възраст, до ученици, които се подготвят за сертификатни изпити като IELTS, FCE или CAE.
  3. Езиковите курсове по английски, немски, испански, италиански, български, както и тези по математика, може да са носочени към повтаряне и затвърждаване на изучения материал в училище през учебната година, но също така и към развиване и усъвършенстване на уменията на учениците.
  4. Това лято за първи път в Pin Academy предлагаме и подготовка за бъдещи първокласници, насочена към четенето и писането. Съвсем нов курс е и интензивният курс по граматика на английски. Нивото е B2 и е подходящ за тези от Вас, на които им предстои подготовка за IELTS или матура по английски език.
  5. Освен академичните курсове, може да изберете и от тези с по-развлекателен характер. Това са готварската работилничка, работилничката за приказки, както и арт класовете.
  6. Курсовете ни се провеждат през цялото лято – два пъти седмично, така децата не са ангажирани ежедневно и плавно, но постепенно усвояват знания.
  7. През лятото индивидуалните уроци ще бъдат на специална промоционална цена. За езиковите курсове ще е 10 лв за учебен час от 40 минути, вместо 12 лв, а за уроците по математика – 12, вместо 15 лв. За информация за останалите отстъпки от цената може да следите в страницата ни във фейсбук или да направите запитване. 

За записвания, свържете се с нас на тел. 0876 888 799 или email – info@pinacademy.bg. Очакваме Ви, за да имаме заедно едно успешно, ползотворно и вълнуващо лято.

Разгледай още