математика

Математика за деца от 1 - ви до 7 - ми клас

Pin Academy Бургас предлага целогодишна подготовка по математика за ученици от първи до пети клас. Заниманията са индивидуални или в група.
Дати
 • Продължителност

  целогодишно

 • Преподавател

  Илина Костадинова

 • Цена

  17.50 лв./40 минути

За курса

Уроци и курсове по математика за деца

 • Математиката е основополагащият предмет в училище, който развива логиката, концентрацията, мисленето. Не случайно има НВО по математика след 4-ти клас, матури и изпити в по - горния курс. Изчислителните задачи помагат на Вашето дете да усъвършенства действията събиране, изваждане, умножение и деление. Освен това то развива комбинативното си мислене чрез намирането на най - рационалния метод за решаване на поставената задача. 
 • С текстовите задачи децата упражняват четенето с разбиране, защото изчитайки текста на задачата, те трябва да се съсредоточат и осмислят видяното, като го комбинират в кратко "Дадено", което да им помогне за успешното решение.
 • Ние осъзнаваме всички тези факти. Освен това сме запознати с т.нар. "спираловидна" система на обучение, която се прилага в началните училища и която се изразява в следното: Първо караме децата да правят някакви изчисления или действия без да им обясняваме, а след това вече им казваме защо става така. Затова предлагания курс по математика в Pin Academy има за цел да упражни наученото в училище и да го надгради с допълнителни материали и задачи. 

Подготвили сме курс, който е подходящ за:

 • ученици, които изпитват затруднения в училище. С тези деца преповтаряме изученото, решаваме допълнителни задачи, обясняваме им всичко, което ги е затруднило;
 • напреднали ученици: деца, които се справят отлично в училище и желаят да получат допълнителни знания, да решават по- сложни задачи, такива, които са подходящи за възрастта им, но не се изучават в училище - изчислителни, текстови, логически. С допълнителното обучение ние гарантираме по- висока успеваемост на математически състезания и тренировка за кандидатстване в математическа гимназия след 4 - ти клас. Подготовка за петокласници.
 • Учим всички деца да подреждат решенията на задачите. Целта ни е да ги уверим, че добре подредената задача е ключът към нейното решение.
 • решаваме множество задачи от един тип, за да затвърдим наученото и децата да се чувстват уверени в знанията си.

Предлагаме две форми на обучение по математика: 

 • индивидуална форма /уроци по математика/- детето идва и се работи според неговите потребности или затруднения. Цената за 1 уч.ч. от 40 мин. е 17.50 лв.
 • групова форма - групите са съобразени с възрастта и нивото на децата. Месечната цена за групово обучение е 150 лв. - за 2 занятия на седмица по 60 минути в свободното време на учениците /според смяната им в училище/.

Да порешаваме задачи заедно! Математиката може да бъде безкрайно забавна! Разгледайте и другите курсове за деца, които предлагаме!

Преподавател

Илина Костадинова

За 15 години като преподавател съм забелязала, че обучението по счетоводство е като пещерата на Али Баба – колкото по-навътре навлизаш, толкова по-бляскави, ценни и интересни неща се изпречват пред погледа ти. И искаш да видиш още и още... Аз се казвам Илина Костадинова, магистър по счетоводство и контрол с диплома от УНСС – гр. София. Практикувам счетоводство от 2002 година и все още не съм му се наситила...Нека заедно минем по вълшебния път към икономическото познание!

Предстоящи дати