английски

Курс по английски език за деца

Our World е учебна система, която дава невероятна възможност на децата да учат английски език и да се забавляват.
Дати
  • Продължителност

    месечно

  • Преподавател

    Петя Георгиева

  • Цена

    110.00 лв.

За курса

Курс по английски език за деца

Ние обичаме да работим с деца, но което е по - важното и децата обичат да учат с Pin Academy! Учебната система, която сме избрали за курсовете за деца по английски език, е Our World на National Geographic. Всеки урок е съвкупност от песни, лексикални упражнения, представени с впечатляващи картинки, достъпно поднесена граматика, интересни текстове за четене и забавни проекти за изпълнение. Децата обожават да подготвят проекти, да правят колажи и да рисуват картинки, комбинирайки ги с текст или реплики на нарисуваните от тях герои. Така неусетно, заедно с езиковите умения, те дават изява на въображението и на творческите си заложби. Ние подкрепяме развитието на талантите на децата, заедно с придобиването на знания по английски език.

Освен учебника и учебната тетрадка, в учебната програма са включени и много интерактивни занимания и игри, книжки за четене и допълнителни упражнения. В края на всеки урок, родителите на учениците от Pin Academy получават информация за придобитите нови знания от техните деца. Така те ще следят и за прогреса им. Занятията са предвидени по 2 пъти седмично по 1 астрономически час, когато децата посещават групово обучение, като часовете са съобразени със смяната на учениците. Когато посещенията са индивидуални се съобразяваме изцяло с потребностите и възможностите за посещение на децата. С Our World часовете по английски език минават неусетно, като освен английски, децата учат нови неща за света около тях. 

Преподавател

Петя Георгиева

Имам над 15 години опит като преподавател по английски език на деца и възрастни. В работата си се ръководя от убеждението, че успехът е индивидуално понятие, затова всеки може да го постигне. Вярвам, че спокойната атмосфера, взаимното доверие и включването на различни игри, могат да направят ученето приятно, забавно и полезно.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски