Летни/ваканционни

Летен курс по немски

Курсът по немски е подходящ за ученици от горния курс, които имат желание да научат много нови неща, а забавлението и качеството на обучение са гарантирани от Pin Academy!
Дати
 • Продължителност

  лятната ваканция - юли и август

 • Преподавател

  Таня Шурелова

 • Цена

  83 лв/месечно

За курса

Немски език през лятната ваканция в Бургас!

 

Лятната ваканция е отлично време, когато освен отдих и забавления, може да започнете да учите нов чужд език - немски.  Ако през следващата учебна година ще започвате да го учите за пръв път, този курс е за Вас! Ще получите летящ старт! Ако изпитвате затруднения - Тети Шурелова ще Ви обясни каквото е нужно, за да се справяте отлично със сложната немска граматика!

Какво ще научите в това ниво:

 • Ще се научите да  поздравявате, да се представяте, да разказвате за членовете на Вашето семейство, за жилището Ви, за предпочитанията Ви към храни и напитки.
 • Ще можете да разкажете за ежедневието и свободното Ви време.
 • Курсът е подходящ за напълно начинаещи или за гимназисти, които срещат затруднения с учебния материал по немски език в училище. Така ще успеете да попълните пропуските, а също да се запознаете с други младежи и да прекарате приятни часове в учебен център Pin Academy.
 • Занятията се провеждат два пъти седмично с продължителност 120 минути по предварително уточнен график - от 10:00 до 12:00 часа. След края на курса ще получите сертификат за завършено ниво на обучение по Европейската езикова рамка. През годината можете да продължите своето пътуване в езиковото обучение с групово обучение за следващото ниво или а уроци или индивидуално обучение по немски език.

Очакваме Ви! Време е да започнете курс по немски при нас в Бургас!

Преподавател

Таня Шурелова

Аз съм щастливка – работя това, което обичам! Работата с нови и различни хора ми носи удоволствие и удовлетворение. Да предаваш знанията си на хората е предизвикателство, а когато човек върши това с любов, се справя с лекота с всички предизвикателства.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички Летни/ваканционни