Курс по български език

Курс по български език

Нуждаеш се от помощ по български език и литература? Предстои ти НВО, матура, зрелостен изпит... Pin Academy ще помогне, независимо дали си в 1-ви или в 12 - ти клас.
Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Цена

    групово 15 лв. /2 уч. часа

За курса

През учебната година ще срещнеш много предизвикателства в часовете по български език и литература. Ние сме тук да те подкрепим, за да бъдеш уверен в знанията си. В нашата извънкласна форма на обучение, ти ще решиш всички проблеми, които можеш да срещнеш в подготовката си за тестове, изпити и матури.

Занятията по български език в Pin Academy са в индивидуална и групова форма. Предлагаме уроци за ученици от 5ти до 12ти клас за:

  • Помощ в училище - ако се затрудняваш с писането на домашни, не се справяш с тестовете или допускаш твърде много правописни грешки, нашата преподавателка Татяна Стоянова, ще ти помогне да научиш правилата и да добиеш увереност в часовете по български език и литература.
  • Подготовка за НВО в 7ми клас - ще работиш върху задължителното учебното съдържание, включено в учебните програми от 5ти, 6ти и 7 клас. Ще решаваш примерни тестове и ще съставяш текстове, подобни на тези, които се дават на външното оценяване.
  • Подготовка за матура - ще си припомниш някои основни езикови норми и правила по български език, които ще са ти необходими да покриеш първия модул от матурата. Ще се упражниш да даваш свободен отговор на задачите от втори модул, като тук освен познания по български език, ще е необходимо познаване на изучаваните литературни творби. За третия модул - писане на аргументативен текст, ще са нужни повече тренировки, за да се справиш блестящо с матурата. 

Индивидуалните уроци се провеждат във време, което е удобно за теб. Цената е 15лв за учебен час от 40 минути. Ако освен теб, има и още един ученик, цената е 10 лв за учебен час от 40 минути. При груповото обучение е 15 лв за 2 учебни часа от 40 минути.

Предстоящи дати