български език

Подготовка за НВО след 7-ми клас

Нуждаеш се от помощ по български език и математика? Предстои ти НВО, матура, зрелостен изпит... Pin Academy ще помогне!
Дати
 • Продължителност

  целогодишно 2 пъти седмично

 • Преподавател

  Маргарита Куманова

 • Цена

  групово 150лв./месечно

За курса

През учебната година ще срещнеш много предизвикателства в часовете по български език и математика. Ние сме тук да те подкрепим, за да бъдеш уверен в знанията си. В нашата извънкласна форма на обучение, ти ще решиш всички проблеми, които можеш да срещнеш в подготовката си за тестове, изпити и матури.

Занятията по български език в Pin Academy са в индивидуална и групова форма. Предлагаме уроци за ученици от 5ти до 7ми клас за:

 • Помощ в училище по български език - ако се затрудняваш с писането на домашни, не се справяш с тестовете или допускаш твърде много правописни грешки, нашата преподавателка Татяна Стоянова, ще ти помогне да научиш правилата и да добиеш увереност в часовете по български език и литература.
 • Помощ в училище по математика - ако имаш нужда от упражнения, увереност, помощ за домашни работи или да се справиш с предизвикателствата на материала в 5-ти, 6- ти и 7-ми клас, нашата преподавателка Илина Маринова ще бъде до теб, за да ти помогне!
 • Подготовка за НВО в 7ми клас - ще работиш върху задължителното учебното съдържание, включено в учебните програми от 5ти, 6ти и 7 клас. Ще решаваш примерни тестове и ще съставяш текстове, подобни на тези, които се дават на външното оценяване.
 • Подготовка за матура в 12ти клас по български език - ще си припомниш някои основни езикови норми и правила по български език, които ще са ти необходими да покриеш първия модул от матурата. Ще се упражниш да даваш свободен отговор на задачите от втори модул, като тук освен познания по български език, ще е необходимо познаване на изучаваните литературни творби. За третия модул - писане на аргументативен текст, ще са нужни повече тренировки, за да се справиш блестящо с матурата. 

Индивидуалните уроци се провеждат във време, което е удобно за теб. Цената е 16лв за учебен час от 40 минути. Ако освен теб, има и още един ученик, цената е 12 лв за учебен час от 40 минути. За обучение в двойка цената за всеки курсист е 12 лв/уч.ч. от 40 минути.

Преподавател

Маргарита Куманова

"Преподаването учи ученика как да учи" - не знам кой го е казал, но звучи прекрасно!  Преподаването е изкуство, талант и вяра в децата, че могат да достигнат неподозирани върхове.
Завършила съм Българска филология и работя като хоноруван преподавател по БЕЛ от няколко години. Докато аз помагам на децата да усвоят тънкостите на прекрасния ни език, те учат мен как да ставам по-добра в това, което правя!

Предстоящи дати