работилнички

Готварски работилнички

Искате ли децата Ви да запретнат ръкави и да точат, месят, декорират и приготвят различна вкусна храна? Заповядайте в готварските работилнички в Pin Academy.
Дати
  • Продължителност

    2 учебни часа

  • Цена

    22.00 лв.

За курса

готварски работилнички

Pin Academy организира кулинарни работилнички, с които да разнообрази почивния ден на вашето дете с нещо вкусно и полезно. Децата определено много обичат да готвят и след това да похапват. По този начин те упражняват фината моторика, въображението си, учат се на търпение и последователност, както и започват да оценяват храната като нещо красиво и полезно. Заниманието е подходящо за деца на възраст 5+ години. За времето, в което децата са в необикновената кухня на Пин Академи те ще научат основна информация за хранителните продукти, ще месят, ще украсяват своите лакомства, ще изпеят една песничка, чакайки своето сладкишче да се опече и ще си тръгнат с рецептата в ръка. Кой знае, може и Вие да научите нещо ново от своите добри дечица! Във вашето дете може да дреме следващия най - известен шеф - готвач на България? Всичко е възможно, и възможностите са неограничени. През уикендите на учебната година в Пин Академи ще се редуват готварството с арт - ателие. Следете нашата фейсбук страница, за да сте запознати с поредната изненада за децата, която сме организирали в Пин Академи!

  За работилниците е необходимо  предварително записване. Обаждате се, резервирате място на детето си и готово - забавлението започва!  Следете за менюто от предстоящия месец на нашия сайт. 

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички работилнички