сертификати

Интензивна подготовка за IELTS групово обучение

Подготовка и регистрация за IELTS В Pin Academy
Дати
 • Продължителност

  48 учебни часа

 • Цена

  400.00 лв.

За курса

Подготовка за успешно полагане на изпита IELTS

Курсът има за цел да подготви кандидатите за успешно спрявяне с изпита в рамките на шест седмици. Работи се с автентични материали симулиращи самия изпит и се набляга върху техники за "хакване" на различните видове упражнения. Курсът се води от сертифициран IELTS трейнър с дългогодишен опит в подфотовката за IELTS. 

 • Kакво се крие зад абревиатурата IELTS?

International English Language Testing System – или IELTS за по – накратко е международен изпит за кандидатстване в университет в чужбина, емигриране в друга държава, или започване на нова работа, в която владеенето на английски език трябва да се удостовери с документ.  Изпитът е признат в над девет хиляди световни организации. Пин Академи е оторизиран от British Council да регистрира  желаещите да положат този изпит.

 • Колко разновидности на изпита съществуват и как да избера подходящия за мен?

Има  две разновидности на изпита IELTS – Аcademic Module (академичен модул)  и General Module (общ модул) .  Academic  е изпитът за прием в университети и колежи в чужбина, а Genеral  може да ви послужи при наемане на работа или емиграция в някои държави като Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеланидия и Канада.  Ако все още не сте сигурни кой изпит е подходящия за Вас, свържете се с нас и ние с радост ще Ви помогнем.

 • Какви компоненти включва изпита?

Изпитът включва четирите основни умения: четене, писане, слушане и говорене, разделени в  четири отделни секции.

 • Колко време ми е нужно за подготовка?

Няма точен отговор на този въпрос, тъй като всеки курсист идва при нас с различни знания. За да можем да Ви отговорим на този въпрос ще Ви поканим на интервю при нас, ще Ви направим безплатен тест и ще обсъдим най – подходящия вариант за успешно полагане на изпита.  Можете да се включите в групов курс за подготовка за IELTS с хора на Вашето ниво, или да решите да се подготвяте индивидуално, за да работите само върху слабите Ви места.

 • Кога е подходящо да започна да се готвя за този изпит?

Колкото по – рано, толкова по – добре.  Ако искате да кандидатствате във висше учебно заведение в чужбина е добре да започнете подготовката си в 11 клас. Нивото по английски, което трябва да покриете е минимум В2 Резултатът от изпита е валиден две години, така че няма нужда да се притеснявате, че си сте се явили прекалено рано.  Ако все пак решите, че искате  да започнете в дванадесети клас – няма проблем, ще минете през интензивен курс на обучение за IELTS и пак ще можете да се явите.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички сертификати