Блог

Забавните хобита за деца

Напоследък, улисани в компютърните игри, децата пропускат една важна част от своето детство, а именно да се забавляват, бъдейки деца. Ето някои хобита, с които бихте могли да разнообразите ежедневието им:

  • Занимания на открито - Лагеруване и походи – разгледайте възможностите, които предлага Парк Зелена Странджа. Летният сезон е особено подходящ за занимания на чист въздух в прохладата на планината. Може също така да покажете на децата как се садят билки или зеленчуци и да им помогнете да си направят малка градинка.
  • Колекциониране – сигурно си спомняте как като деца сте притискали листа между страниците на някоя книга и после сте правили картинки с тях. Това леко позабравено хоби би било интересно и днес. От плажа също може да си съберат мидички, които да боядисат в различни цветове и да си направят рамка за снимки.
  • Готвене – месене, печене, декориране – децата толкова обичат да помагат в кухнята. Ако нямате търпение или искате да научат нови неща, можете да ги запишете в Pin Academy на готварска работилничка. За повече информация тук.
  • Арт – тук възможностите също са безброй много, като изработване на бижута, грънчарство, калиграфия, фотография, оригами, плетене и запознаване с различни техники като декупаж, квилинг или изработване на неща от отпадъчни средства. Следете в нашия сайт за летните арт ателиета.
  • Образователни – четене на книги, креативно писане, изучаване на чужди езици, свирене на музикални инструменти, танци, вписване на собствено мини списание или блог, както и програмиране, което съвсем скоро ще може да се изучава при нас в Pin Academy.

Весело и ползотворно лято на всички малчугани!

 

Разгледай още