Блог

The Dream team

Измина почти година, откакто сформирахме екипът на Pin Academy.  Една година, а толкова много неща се случиха. Поглеждайки назад виждам колко усилия сме вложили, колко идеи реализирахме и още колко работа ни чака занапред. Затова в днешната статия реших да Ви разкажа за нашата първа година в Бургас.

В началото бе ремонтът. Трябваше да избираме цветове и мебели, оборудване и обзавеждане. Задачата никак не беше лека, а мнения и идеи имаше в изобилие. И така, спряхме се на свежа и елегантна визия, на светли и слънчеви тонове, за да стане нашият учебен център толкова уютен и позитивен, каквито сме и ние самите.

Докато траеше ремонтът се доверихме на Little Egg  за визията на сайта и ето, че в първите дни на септември вече имахме един готов и програмиран сайт, с мобилна версия и всичко останало и се спуснахме да пишем съдържание, да привличаме преподаватели и курсисти. Създадохме фейсбук страничката си и с голямо желание започнахме да сътворяваме постове. Огромни благодарности на Мина Асенова, която проследи процеса и ни помогна изключително много с ценни съвети. Мислим, че с нейната помощ рекламите, постовете и темите в блога станаха няколко идеи по- добри и информативни.

Стигнахме до Голямото Откриване на 05.09.2018 г.  Това е официалният рожден ден на Pin Academy. Събраха се толкова много хора – курсисти, приятели, роднини.  Стаите оживяха от усмивки, разговори, пожелания и любов. Да, любовта зарежда! И ние се заредихме със сили и ентусиазъм за новата учебна година.

Учебната 2018-2019 – беше повече от успешна! Започнахме толкова много курсове, привлякохме корпоративни клиенти, пътувахме в чужбина и обогатихме контактите си. Преподавателите ни бяха предпочетени за лектори на ВиК Бургас по английски, немски и руски език, StartUp hub се довери на нас за водещи лектори по предприемачество в цяла Югоизточна България.  Едни от най – ценните приятелства и партньорства, които спечелихме през годината бяха с Integral  и British council.  И още толкова много. Една шеметна година. Много труд, удовлетворение и спомени в албума на езиков център Pin Academy.

Водени от мотото: „Училище за живота” организирахме и много събития с мотивиращ, образователен и развлекателен характер. Защото ние не сме просто поредното училище. Ние създаваме чувство за принадлежност у хората, с които работим и обучаваме и те стават членове на нашето голямо Pin семейство. Всеки прекрачил прага на Академията чувства тази атмосфера и отваря съзнанието си.

Организирахме готварски работилнички за деца, проведохме и лекция за грижата за зъбките с д-р  Янчева, в която децата получиха подаръци от DM България.  Съмишленици сме в инициативата на National geographic за един по – малко пластмасов свят. Проведохме няколко подготвителни курса и симулации на групите за изпита IELTS. И нашите младежи се представиха прекрасно. След това организирахме безплатен демо – урок по PhotoShop. Отново беше успешен експеримент  и в резултат децата се запалиха по работата с тази програма.

Но най – веселото и запомнящо се събитие някак остана зимната езикова вечер с вино и тапас. В нея Петя Георгиева се постара за невероятно забавната викторина с въпроси и отговори и отборни игри. А кетъринга беше на ниво, защото Николай Тодоров е истински професионалист в изготвянето и реализирането на меню за събитията в Pin Academy. Всички отбори завършиха наравно и участниците останаха с чудесни впечатления и очакване за новото ни мероприятие. Ще има, отново ще имаме събития. Ще се стараем да са все по – интересни, полезни и забавни.

Измина почти една година. Какво е една година? И много, и малко. Нашият екип обаче, е все по- сплотен.  Всеки успех ни мотивира да вървим напред, да се развиваме и да Ви предлагаме все нови и нови обучения и емоции. Очаквайте много от нас, очаквайте неочакваното!

До скоро, мили приятели! Нашите врати са винаги отворени за любителите на учението!

 

 

Разгледай още