счетоводни

Workshop – Успешен Бизнесмен

Искате да стартирате бизнес? Имате фирма, но често се случва да възникват въпроси, които изискват икономически познания? Счетоводителят Ви говори на "друг" език? Имате идеи, но не знаете какво Ви позволяват данъчните закони? Този Workshop е създаден за Вас!
Дати
  • Продължителност

    2 седмици

  • Преподавател

    Илина Костадинова

  • Цена

    90 лв.

За курса

Workshop – Успешен Бизнесмен /предприемачество/

Предприемачите са хора с идеи как да вложат средства в начинание, от което считат, че могат да извлекат икономическа изгода. Те не са просто капиталовложители. Не, те играят много по – важната роля на идеолози, организатори, ръководители и участват дейно в процеса на развитие на собствения си бизнес. Поемат и доста рискове и отговорности. Качествата, които са нужни, за да бъдеш успешен  в тази игра са многобройни, а някои от тях са чисто субективни: инициативност, смелост, комбинативност, липса на страх от провал, самостоятелно мислене, сила на характера, знания, интуиция.. .Това са само някои от тях. 

В екипа на Pin Academy има  предприемачи, които са минали през този процес и естествено възникна  диалог относно необходимостта от познаване на икономическата среда, от получаването на ранен етап на първоначални знания относно организацията, бюджетирането, залагането на правилните цели, набелязването на всяка стъпка, която ще ни води по пътя на успеха.

Вие сигурно познавате технологията на Вашия бъдещ бизнес. Но за да стигнете до това да произвеждате, търгувате със стоки или предоставяте услуги, вие трябва да сте на ясно, че има една много дълга организационна пътека, която трябва да извървите, познавайки и прилагайки законодателството на Република България, и след това, на всяка Ваша стъпка в бизнеса ще съответства поне още една фискална клопка.

Нашият workshop  е насочен към една едничка цел: да Ви запознае с всичко, което е извън Вашата сфера на действие. Да огради правно – икономическата рамка, в която вие ще се чувствате сигурни и спокойни. В нашия курс ще изградите своя опитна фирма, с която ще манипулирате, ще управлявате, ще инвестирате и ще облагате с всякакви възможни данъци. Освен на теория, ще можете да видите как действа на практика нашето законодателство с реални документи и примери. Ще бъде полезно за всеки начинаещ бизнесмен, обещаваме, че ще бъде интересно и ще видите, че всичко, което се научите да правите ще Ви бъде от полза. Ще получите и бонус - безплатно ръководство!  А може би ще Ви открие нови хоризонти? Кой знае – пътищата са безкрайни!

Преподавател

Илина Костадинова

За 15 години като преподавател съм забелязала, че обучението по счетоводство е като пещерата на Али Баба – колкото по-навътре навлизаш, толкова по-бляскави, ценни и интересни неща се изпречват пред погледа ти. И искаш да видиш още и още... Аз се казвам Илина Костадинова, магистър по счетоводство и контрол с диплома от УНСС – гр. София. Практикувам счетоводство от 2002 година и все още не съм му се наситила...Нека заедно минем по вълшебния път към икономическото познание!

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички счетоводни