компютърни

Курс по Photoshop

Курс по Photoshop - индивидуални и групови занятия . Нека ти помогнем да откриеш света на графичния дизайн!
Дати
  • Продължителност

    1.5 месеца/индивидуално

  • Преподавател

    Мина Асенова

  • Цена

    360.00 лв.

За курса

Курс по Photoshop

Photoshop е основен софтуер за графичен дизайн и фотообработка. Той е незаменим инструмент както за професионалисти, така и за любители. С програмата може да се обработват сканирани или дигитални снимки, да създавате плакати, флаери, колажи, банери и постове за Фейсбук, уеб дизайн, фонови изображения, дизайни на офис материали – презентации, оферти, покани, картички и още много други материали. По същество програмата е професионална, но е полезно средство за всеки креативен човек, който търси изява на творческите си заложби, за хората, които желаят да поддържат по-високо ниво на представянето си в уеб пространството или такива, които желаят да визуализират идеите и проектите си в работата си по-професионално.

Курсът по фотошоп в Pin Academy е за начинаещи и обхваща всички базови инструменти, приложения и техники за работа с програмата. Ако имате базови познания или сте самоук, този курс ще допълни знанията ви, ще ви помогне да натрупате опит и дори да създадете своето първо портфолио. Курсът по Photoshop е подходящ и за начинаещи дизайнери, които имат нужда от придобиване на увереност и сертификат за работа. Обучението е синтезирано в 27 уч.ч.  Освен индивидуално обучение, можете да се включите и в малки групи:

Груповото обучение е на цена 250 лв. Предлагаме и специална цена за 2 ки - по 300 лв. за обучаем

Курсът е изключително практичен. Всички техники се учат на база практически, индивидуални задачи и упражнения под напътствията на лекторa. По време на курса ще обработвате фотографии и ще създавате редица печатни и уеб материали, някои от които ще можете директно да използвате за нуждите си.

След преминаване на обучението получавате УДОСТОВЕРЕНИЕ от Пин Академи.

ПИН Академи предлага и частни консултации при конкретен проблем или обучение за конкретна тематика в рамките на софтуера. Например: изработка на Фейсбук банери, изработка на фирмена презентация и оферта и др. За целта се изискват опит и познания със съответния/ите софтуерни програми. За пълноценната Ви реализация, разгледайте и курсът по CorelDRAW.

Преподавател

Мина Асенова

Понастоящем съм графичен дизайнер и маркетинг консултант на свободна практика. Софтуерният ми опит включва над 10 години работа с Photoshop и CorelDraw, MS Office – PowerPoint, Excel и Word, от 2 години Illustrator и InDesign.
Маркетолог по професия с над 10 години стаж на ръководни позиции в сферата, предимно в браншовете – туризъм, недвижими имоти, козметика и производство на хранителни стоки. Имам опит в подбор, обучение и подготовка на кадри за маркетинг и бранд мениджмънт. Практик и отличен мотиватор с добър подход в
работата с деца.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички компютърни