Блог

Модерната vs традиционната класна стая

Когато преди година планирахме обзавеждането на класните стаи в Pin Academy, искахме да създадем чувство за уют. Считаме, че след като децата, които идват на урок, изпитват желание да си събуят обувките, без да е нужно, сме постигнали целите си. Ето какво различава нашата модерна визия от традиционната класна стая:

  • Решихме да не пишем по бели дъски, а направо на стената. За целта се доверихме на боите Escreo и децата от курсовете по английски и немски просто нямат търпение да дойде момента да пишат по нашите дъски.
  • За онагледяване на учебния материал ползваме не само лаптопи, но и телевизори с големи екрани, за да може курсистите по счетоводство да се запознаят с някои нормативни документи, децата да усвоят по-добре песничките, а възрастните от езиковите курсове да добият повече информация и по-ясна представа за нещата, които изучават.
  • Тийнейджърите, които изучават английски език, имат възможност да ползват очила за виртуална реалност по време на часовете. Това е отлична възможност да се прехвърлят в друг свят, а усещането е напълно реално.
  • Разположението на масите не е като в училище една зад друга, а е една обща маса, за да може цялата група да се чувства като екип, който да си помага, опознава и учи заедно.
  • Имаме и чудесна кухничка, където се провеждат готварските работилнички, но и ни предоставя възможност да приготвяме чай и да наливаме вода на всеки курсист.

Класните стаи на Pin Academy са място, където освен, че ще научите нещо ново, ще се почувствате приятно и комфортно. Очакваме Ви през новата учебна година!

Разгледай още