немски

Курс по немски за деца

Курс по немски език за деца. Нека Вашето дете се запознае с един от най - използваните езици в Европа в Пин Академи Бургас!
Дати
  • Продължителност

    месечно

  • Преподавател

    Таня Шурелова

  • Цена

    68 лв

За курса

Курс по немски език за деца

Курсовете по немски в Pin Academy се провеждат по системата Beste Freunde. Тя е специално разработена за деца. Лесна и достъпна! Благодарение на нея Вашите деца с лекота усвояват латинската азбука, числата, цветовете, месеците и сезоните, успяват да се представят и да проведат разговор с немско другарче, да разкажат за семейството си, за жилището си, за училището, в което учат и за любимите учебни предмети и учители, за своето хоби, за любими храни и напитки, за своя град и за още много неща, вълнуващи едно дете. С Beste Freunde е лесно и интересно! Немският език никак не е лек, но в Пин Академи ще се постараем на децата да им хареса. Ще се учудите колко много песнички, занимателни игри и упражнения може да се развият езиковите умения на едно дете. Ние имаме поглед и знания за това какво е нужно, за да може всеки курсист да започне да говори на немски език. За децата това, естествено е по - лесно, защото при тях липсват задръжките и предразсъдъците, които имат възрастните - да не сгрешат, да не се изложат. Децата лесно влизат  в роли и под формата на игра научават много нови думи и лесно усвояват сложната немска граматика.

Курс по немски за Вашето дете - един чудесен подарък, който можете да му направите за успешното му бъдеще!

 

Преподавател

Таня Шурелова

Аз съм щастливка – работя това, което обичам! Работата с нови и различни хора ми носи удоволствие и удовлетворение. Да предаваш знанията си на хората е предизвикателство, а когато човек върши това с любов, се справя с лекота с всички предизвикателства.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички немски