английски език

Индивидуални уроци по английски

Ако си във възрастта, в която си достатъчно голям, за да избереш къде да учиш - довери се на Пин Академи! Ние разбираме твоите потребности и ще намериш най - добрия teacher за курс по английски в Бургас! Виж повече...
Дати
 • Продължителност

  целогодишно

 • Цена

  14.00 лв./уч.ч индивидуално

За курса

Курсове по английски за тинейджъри

Курсовете по английски за тинейджъри се провеждат целогодишно в Pin Academy. Нашите предимства:

 •  малки групи;
 •  спокойна и приятна атмосфера;
 •  мотивиращи и мотивирани преподаватели;
 • Работим по топ системата Close up, подходяща за ученици в гимназиален курс. Освен модерни теми, близки до ежедневието на всеки тинейджър, красиви илюстрации и видеа, учебникът е насочен към подготовката за сертификатни изпити. Има много съвети как да се справим по-лесно с избора на подходяща дума в текст, трансформации на изречения, писане на есе, както и техники за четене и слушане. 
 • Аудио и видео файлове, както и списък с думи са достъпни онлайн.

В курсовете ни за тинейджъри ние се стараем да събудим интереса в младежите към изучаването на чужд език, едновременно с това да научат много факти за света около нас. В Пин Академи разбираме проблемите за избора на всеки ученик да остане да учи в България или да продължи образованието си в чуждестранен университет и сме готови да помогнем с напътствия, обучение, подготовка за кандидатстване и езикова подготовка. Важното е нашите пораснали деца да вземат възможно най - доброто решение за своето бъдеще. Нашите партньори от "Интеграл" също могат да помогнат на гимназистите в избора на университет и попълването на необходимата документация. Доверете ни се! Пътят към успеха започва с една малка крачка. Нека я направим заедно.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски език