английски

Английски за деца в детската градина

Welcome to Our World – нещо специално за най-малките сладури, които искат да учат английски език в Pin Academy, в Бургас
Дати
  • Продължителност

    месечно

  • Преподавател

    Диана Атанасова

  • Цена

    25.00 лв.

За курса

Английски за малчуганите в детската градина

Учебната система, която избрахме за обучението по английски език за най - малките е Welcome to our world е разделена на три нива. Тя на издание на Cengage в колаборация с National Geographic Learning. Обучението по английски започва в предучилищна възраст. Учебните занятия в Pin Academy  протичат с песни и танци, рисуване и изработване на проект, гледане на видеа и повтаряне, игри с флашкарти, упражнения от учебната тетрадка и работни листи. Много често родителите питат дали има смисъл детето им да започне изучаването на английски език в детската градина. Според нас отговорът е да. Обучението по чужд език може да започне още на 4 или 5 години. Може да бъде индивидуално или групово. Темпото на усвояване е по-бавно от това на възрастните, но децата се запознават с новия език, звученето му и започват да създават навици за запаметяване на нови думи и изрази. За тези малки хора е изключителна гордост да могат да кажат изречения като “Hello, what’s your name? I like your picture. I can jump.” Ние изготвяме портфолио на всяко дете, с което родителите виждат какъв материал изучават, какъв напредък имат децата и могат да следят учебния процес. При децата в предучилищна, ще се убедите, знанията се трупат много бързо и остават за цял живот. Ние ще възпитаме у тях вкус и обич към чуждоезиковото обучение. Курсовете за малки деца по английски език са запазена марка на Pin Academy.

Преподавател

Диана Атанасова

За мен работата с деца е творчески процес, изпълнен с вдъхновение. Всяко дете носи своята уникалност и приказен герой, които е добре да познава, за да расте щастливо. Като педагог прилагащ приказната арт-терапия, зная, че да изградим и възпитаме правилно отношение към себе си и другите е едно от най-важните условия за по-добър живот. Вярвам, че във времето, което живеем, ние и нашите деца пишем своята приказка всеки ден. Нека тя да бъде пъстра и цветна - изпълнена с положителни емоции!

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски