английски

Специализирани курсове по английски език

Специализирани курсове по английски език от Пин Академи. Учете бизнес английски, английски език в туризма, в счетоводството, делова кореспонденция и много други. Ако Ви трябва курс по английски език в определена сфера, просто се свържете с Pin Academy!
Дати
  • Продължителност

    1 уч.ч. = 40 мин

  • Преподавател

    Николай Тодоров

  • Цена

    12.00 лв./уч.ч. индивидуално

За курса

Специализирани курсове по английски език

Всяка сфера на дейност оперира със свой специфичен език и за да бъдем част от нея, трябва да се научим да го говорим.  Понякога знанията ни по общ английски не са достатъчни, за да бъдем ефективен счетоводител, рецепционист, инструктор по кормуване или корабен механик.

Затова решихме да създадем специализирани курсове по езика, по време на които работим с думи, присъщи на сектора, в който искате да се развивате.  Преподавателите ни имат практически опит в материята, която преподават и освен лексика ще ви дадат ценни съвети от практиката на целевата сфера.  Важно е да отбележим, че в Pin Academy предлагаме специализирани курсове по английски език само на теми, които могат да бъдат предавани от практици.

 

Преподавател

Николай Тодоров

Благодарение на 10-годишния ми опит в англоговоряща среда, имам уникалната възможност да правя това, което харесвам – да предавам знанията и опита си на ентусиазирани хора, които искат да обогатят себе си с изучаването на език, превърнал се във втори майчин на целия свят. Вярвам, че ключът в научаването на всеки нов език не е в залягането над учебниците, а себеотдаването на новото начинание и знам точно как да Ви преведа по пътя към осъществяването на мечтата Ви.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски