английски

Разговорен английски

Разговорното владеене на английски език е стъпка към покоряването на чуждоезиковата среда. Нека я направим заедно! С курсът по разговорен английски в Pin Academy ще се отпуснете и ще говорите правилно, смислено, обосновано...на английски.
Дати
  • Продължителност

    индивидуално/40 мин

  • Цена

    15.00 лв./уч.ч.

За курса

Курс по разговорен английски

В началото бе словото....

Какво точно е разговорният английски? Въпреки че има безброй академични обяснения, ще се опитаме да го обясним на понятен език – разговорният английски е учебен метод, в който участниците започват да говорят на английски от първия ден като с времето развиват все по голяма бързина и гладкост при разговор и индиректно увеличават запаса си от думи и граматика.

За кого е предназначен метода?

Методът е подходящ за всеки,  без значение дали сте напълно начинаещ или владеете езика на високо ниво. 

Има ли учебна система, или можем да говорим за каквото искаме?

Това зависи от нивото Ви. Ако сте напълно начинаещ в началото ще се движим по специално разработена система, а в случай че сте напреднал, можем да говорим по теми, които ви вълнуват и са ви интересни.

Обучението индивидуално ли се извършва, или е в групи?

Предлагаме и двата варианта.  Ако сте начинаещ е по – добре да се запишете в група, където ще се чувствате много по – мотивиран. Работим с малки групи, за да имаме възможност да обръщаме индивидуално внимание на всеки.  Ако искате да се готвите за устна част на сертификатен изпит, да говорите по академични  теми, да работите с лексика във вашата сфера на развитите или просто не харесвате да сте в група, тогава индивидуланите посещения са нещото, от което имате нужда.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски