английски

Курс по бизнес английски

Курс по бизнес английски? Защо не! С Pin Academy ще получите най - доброто обучение, от което се нуждаете!
Дати
  • Продължителност

    индивидуално/40 мин

  • Цена

    15.00 лв.

За курса

Курс по бизнес английски

Какво си представяте, когато чуете бизнес английски?

Много хора търсят курсове по бизнес английски, но малко от тях разбират какво всъщност представлява този курс и в крайна сметка се записват на нещо, което в повечето случаи се оказва абсолютно неприложимо за тях и остават разочаровани.  Затова нека разсеем облаците и да видим какво точно е това. Бизнес английският е специализиран вид курс по английски, където се набляга на разширяване на речниковия запас от думи, свързани с икономическия отрасъл.  Преподавателят Ви въвежда в корпоративния свят и благодарение на опита си, Ви запознава със световни стандарти на работа и общуване.

Кога е подходящо да се запиша на такъв курс?

Според европейската езикова рамка (CEFR) модулът по бизнес английски се взема след завършено ниво В1+ (intermediate) или B2 ( upper intermediate). Тогава знанията Ви по общ английски са достатъчни, за да влизате в дискусии, да обсъждате идеи, да се аргументирате, да участвате в brainstorm сесии и да изнасяте презентации.  Ако нивото ви е под В1+, то тогава просто учите специализиран английски и резултатите са далеч под очакваното.

Какво е най – важното нещо при изучаването на такъв модул? 

Преподавателят! Разликата е там, че всеки един учител може да преподава общ английски, но само практик, работил с материята може наистина да ви помогне да извлечете важното от този курс – в противен случай просто ще учите думи без  да знаете как и къде да ги приложите в бизнес ориентирана обстановка.

Груповото обучение в курс по специализиран английски - бизнес английски е на цена 340 лв., а в малки групи от 3 ма души - 370 лв. за 85 уч.ч.

Индивидуално или групово обучение?

Въпреки че и двата варианта са възможни, ви съветваме да се запишете в група.  При груповото обучение ще можете да участвате в проекти, да засилите екипната си работа, да видите различни стилове на работа,  да общувате с професионалисти от различни сфери на бизнеса и да създадете нови контакти. Очакваме Ви в Пин Академи! След края на обучението ще получите удостоверение, валидно навсякъде в света. Цена на български език - 5 лв. Цена на английски език -10 лв.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски