работилнички

Музикална работилничка

Дати
  • Продължителност

    60 минути

  • Преподавател

    Никол Калчева

  • Цена

    20.00 лв.

За курса

Започваме едно ново приключение за малчуганите в Бургас. Потапяме се в дебрите на музикалния свят с новите МУЗИКАЛНИ работилнички.

Заниманията по време на работилниците ще запознаят децата с различните групи инструменти, както и с основните елементи на музиката: ритъм, темпо, мелодия, динамика и тембър.
Програмата включва различни интерактивни игри. Ще разберем какво общо имат музиката и литературата с любими музикални приказки, ще разберем как ние можем да бъдем музикален инструмент, използвайки техниката “Body Percussion” и няколко вокални упражнения, включени са задоволително количество танци, както и още много други изненади.
Освен гарантирано забавление, събития като това осигуряват здравословна и контролирана среда, която да подпомогне всяко едно дете в изграждането на социални умения, културно развитие, координация, развиването на различните видове перцепция и памет, емоционално развитие и не на последно място в проявата на креативност.

Подходящи са за деца между 5 и 9 години. 

Преподавател

Никол Калчева

Казвам се Никол Калчева от близо 7 години се занимавам с обучението на деца и ученици. Абсолютен привърженик на концепцията “учене и развитие през метода на играта и удоволствието като основен стимул”. Проявявам изключително любопитство към различните механизми на мозъка да се приспособи и да автоматизира нови умения и информация, което превръща преподавателската ми дейност в игра, в която след всяко следващо ниво става все по-пристрастяваща.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички работилнички