работилнички

Творческа работилничка "Сръчни ръчички"

Дати
  • Продължителност

    120 минути

  • Преподавател

    Катя Казакова

  • Цена

    18 лв

За курса

Ако детето Ви обича да изработва различни изделия, творческата работилничка "Сръчни ръчички" на Pin Academy е перфектното място, където ще се забавлява и ще развива таланта си. Освен че ще развие въображението си, детето също така ще усвои нови умения и способности. В програмата са заложени различни теми. Често се изработват предмети от хартия или текстил и са свързани с различни празници - Коледа, Великден, баба Марта, осми март, първа пролет и много други.  Подходящо занимание е за деца над 5 години. Работилничката се провежда веднъж седмично в продължение на два учебни часа. Ръководител е художничката Катя Казакова. Всяка седмица може да видите предстоящата тема във фейсбук страницата на Академията - Pin Academy. Записването е предварително на тел. 0876 888 799 или имейл info@pinacademy.bg

За момента в творческата работилничка ще се провеждат класове по рисуване!

 Индивидуалните уроци са на цена 40 лв. за два астронимически часа. 

Подготвяме и ученици за кандидатстване в специализираните паралелки с рисуване. 

Очакваме Ви!

Преподавател

Катя Казакова

Рисуването е свобода на творчество и проявление на фантазията. Привлече ме още от детските години и последва със специализация по "изобразително изкуство", "Моден дизайн" и "Арт педагогика".
Удоволствие е да работя с деца, защото те създават образи, освободени от строгите рамки на всеобщите образци. Допълват съдържанието, изменят го според нуждите, желанията и интересите си. Зародишите на творческото въображение се проявяват още в детска възраст. В ролята съм като инициатор на тези способности и навременното откриване е главно условие за развитието им. Това води до пълна удовлетвореност и щастие от процеса.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички работилнички