работилнички

Текстилна работилничка "Сръчни ръчички"

Дати
  • Продължителност

    80 минути

  • Преподавател

    Катя Казакова

  • Цена

    18 лв

За курса

Ако детето Ви обича да изработва различни изделия, текстилната работилничка "Сръчни ръчички" на Pin Academy е перфектното място, където ще се забавлява и ще разива таланта си. Освен че ще развие въображението си, детето също така ще усвои нови умения и способности. В програмата са заложени различни теми, като основно се изработват играчки от текстил. Подходящо занимание е за деца над 7 години. Работилничката се провежда веднъж седмично в продължение на два учебни часа. 

Ето как описва работилничката преподавателката Деница Костова, която ще вдъхновава децата да творят:

"С нашите сръчни ръчички ще изненадаме всички! Ще изрязваме, оцветяваме, шием, лепим, майсторим различни красотички! За украса, за игра, най-различни чудеса. Всеки път ще ви изненадваме какво можем да сътворим с подходящите материали, с търпение и мноооого въображение!"

Очакваме Ви!

Преподавател

Катя Казакова

Рисуването е свобода на творчество и проявление на фантазията. Привлече ме още от детските години и последва със специализация по "изобразително изкуство", "Моден дизайн" и "Арт педагогика".
Удоволствие е да работя с деца, защото те създават образи, освободени от строгите рамки на всеобщите образци. Допълват съдържанието, изменят го според нуждите, желанията и интересите си. Зародишите на творческото въображение се проявяват още в детска възраст. В ролята съм като инициатор на тези способности и навременното откриване е главно условие за развитието им. Това води до пълна удовлетвореност и щастие от процеса.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички работилнички