Ваканционни

Летен курс по математика след 5-ти клас

Да усвоим и затвърдим материала по математика за 5-ти клас през лятото!
Дати
  • Продължителност

    юли/август

  • Преподавател

    Илина Костадинова

  • Цена

    150 лв./месец

За курса

В пети клас се полагат основите на материала по алгебра и геометрия, който е в основата на матурата по математика след 7-ми клас. В изминалата полу - присъствена година е напълно възможно, учениците да имат доста пропуски и неясноти. Нашите наблюдения са, че след последните учебни месеци, децата не са съвсем сигурни в знанията си. Материалът в края на пети клас е всеобхватен и ключов за решаването на по - сложните казуси в шести и седми клас. Проценти, прости и сложни лихви, задачи от движение, геометрични фигури. Голямо многообразие от понятия и формули, с които учениците трябваше да се запознаят у дома, а не както техните връстници през предходните години - под вещото око на своите учители по математика. 

В тази връзка, тази година ексклузивно екипът на Pin Academy предлага на всички завършили петокласници да повторят изученото в нашите летни курсове по математика! Предлагаме на учениците възможността присъствено да се запознаят още веднъж с всички изучени онлайн теми през последните месеци, да зададат своите въпроси, да се упражнят и позабавляват с цифрите и с много задачи, примери и обяснения да достигнат перфектна математическа форма през лятото! Има такива моменти, когато лятото не е само за забавление. Но за бъдещите зрелостници положените качествени основи на математическото познание са гаранция за успех! Избрали сме групова форма на обучение, за да се възстанови нормалната комуникация между учениците и да се почувстват в средата, която им е най - присъща - сред другите деца! Започнете подготовката за НВО по математика от сега! Нека децата бъдат успешни!

За тези, които желаят да преговорят наученото по английски език през лятото, да посетят арт - ателиетата или готварските работилнички - разгледайте сайта или се свържете с нас! До скоро!

Преподавател

Илина Костадинова

За 15 години като преподавател съм забелязала, че обучението по счетоводство е като пещерата на Али Баба – колкото по-навътре навлизаш, толкова по-бляскави, ценни и интересни неща се изпречват пред погледа ти. И искаш да видиш още и още... Аз се казвам Илина Костадинова, магистър по счетоводство и контрол с диплома от УНСС – гр. София. Практикувам счетоводство от 2002 година и все още не съм му се наситила...Нека заедно минем по вълшебния път към икономическото познание!

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички Ваканционни