Блог

Един ден с Илина

Днешният пост посвещаваме на финансовия директор на Pin Academy, математическия ни мозък, човека с логическо мислене – Илина Маринова.

Денят й в Академията започва предиобяд, когато пристига говорейки по телефона и се отправя към кухнята да си направи кафе. След което заема своето място на рецепцията и започва супер активно да осчетоводява, като междувременно жонглира с обажданията по двата мобилни телефона или отговаря на запитванията по имейла или във фейсбук страницата ни. По обяд е време за хапване и организира, присъстващите около нея за по едно свинско барбекю с моцарелено хлебче. Често има часове по математика, счетоводство или ТРЗ, затова след вкусния обяд взема един десерт тип “планина”от любимата си сладкарница и с бърза крачка обратно към офиса. Там преобладава весело настроение, но дори и понякога да е за миг помрачено, бива оправено с някоя свежа песен – нова или стара, няма значение, важното е нещо да звучи. Следобедните часове посвещава на второто си кафе, някоя снимка – селфи или интериорна – да има, а след това още работа по документите, папките и компютъра. Веднъж месечно раздава и заплати. Вечер, ако няма курс, бързо се отправя към дома, за да се погрижи за децата и да им приготви нещо вкусно.

Всеки ден я очакваме с нетърпение,  за да ни разкаже някоя история, да ни разсмее, даде съвет или просто да си прекараме заедно времето.

Ако искате и Вие да се запознаете с нея, включете се в нейните курсове за възрастни по счетоводство и ТРЗ, както и в тези по математика за деца от първи до пети клас.

Разгледай още