компютърни

Компютърна грамотност

Компютърния курс в Pin Academy ще доусъвършенства Вашите умения. Ще се научите да боравите с всички функции на Word, Excel и PowerPoint. Научете повече ↓
Дати
 • Продължителност

  20 уч.ч.

 • Преподавател

  Мина Асенова

 • Цена

  270 лв./групово

За курса

Курс по начална компютърна грамотност

Със сигурност Ви се е налагало да пишете официални писма, молби, възражения. Чудили сте се: "От къде да започна, как да го подредя?"  Може би кариерата, към която сте се насочили изисква боравенето със сложни таблици, прехвърляне на информация от един файл към друг... Сигурно имате ситуации, в които трябва да представите план, оферта или концепция и се чудите какъв вид презентация да изберете?

Курсът по компютърна грамотност на Pin Academy е разработен именно за Вас! Ще се запознаете с приложенията на Microsoft Office - Word, Excel и PowerPoint. И повярвайте, толкова ще се сприятелите с тях, че ще и използвате при всеки удобен момент. В компютърния курс на Pin Academy ще научите:

 • Да набирате текст, да го форматирате по стандарт, да сменяте шрифтове и размери на надписи, да номерирате и рамкирате страниците, да вмъквате обекти - картинки, текстове, таблици и много други /това е Word/;
 • Да съставяте таблици - да им поставяте различни видове рамки, да променяте шрифтове и размери, да правите сложни изчисления с формули, което може да Ви позволи да ползвате Excel за най - различни видове справки - за наличности, за средна цена, за да обобщите информация, да съставите списъци и много други.
 • Да подготвяте презентации на PowerPoint. Ако сте учител, икономист, предприемач или човек, който често представя информация или идеи пред аудитория сигурно знаете, че една професионално изработена презентация е в състояние да Ви спечели клиенти, последователи или инвеститори!
 • След този курс можете да се насочите и към някои от програмите за графичен дизайн, за да доусъвършенствате своите умения!
 • Цената за индивидуално обучение е 300 лв.

След края на обучението ще получите удостоверение за компютърна грамотност, чиято цена е 5 лв. С този документ Вие ще обогатите автобиографията си за кандидатстване за различни длъжности. Компютърните познания са задължително изискване за изключително много работни места. Получете Вашето обучение в Pin Academy. Направете с нас първата крачка към успеха!

Преподавател

Мина Асенова

Понастоящем съм графичен дизайнер и маркетинг консултант на свободна практика. Софтуерният ми опит включва над 10 години работа с Photoshop, CorelDraw, MS Office – PowerPoint, Excel и Word и други.
Маркетолог по професия с над 10 години стаж на ръководни позиции в сферата, предимно в браншовете – туризъм, недвижими имоти, козметика и производство на хранителни стоки. Имам опит в подбор, обучение и подготовка на кадри за маркетинг и бранд мениджмънт. Практик и отличен мотиватор с добър подход в
работата с деца.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички компютърни