компютърни

Курс по CorelDRAW

CorelDRAW е програма за създаване на лога, картинки и други рекламни материали, която дава отлични резултати, поддържа множество файлови формати, което я прави удобна за комбиниране с всички програми на Adobe, Microsoft и други. Курсът по CorelDRAW в Pin Academy е отлично допълнение към Вашите умения!
Дати
  • Продължителност

    1.5 месеца/индивидуално

  • Преподавател

    Мина Асенова

  • Цена

    360.00 лв.

За курса

Курс по CorelDRAW

CorelDRAW e векторна програма, a работата с вектори е базова за всеки графичен дизайнер. Тя се използва за изработка на всякакви рекламни материали за печат и за уеб пространството – графики, лога, знаци, илюстрации, табели, външна реклама, визитки, брошури, менюта и много други. Векторната програма е необходима за работа с текст и таблици. CorelDRAW е удобна и за офис- работа, например, за изправяне и подрязване на снимки или документи, за изработка на визитки, оферти, фонове за презентации, графики, колажи, за табелки и др.

Курсът по CorelDRAW  е подходящ за начинаещи и обхваща всички базови инструменти, приложения и техники за работа с програмата. Ако имате базови познания или сте самоук, този курс ще допълни знанията ви, ще ви помогне да натрупате опит и дори да създадете своето първо портфолио. Курсът в Пин Академи е подходящ и за начинаещи дизайнери, които имат нужда от придобиване на увереност и сертификат за работа.

Обучението е изключително практически насочено. Всички техники се учат на база реални, индивидуални задачи и упражнения под напътствията на лектора. По време на курса по CorelDRAW ще векторизирате обекти и ще създавате лога и печатни материали, някои от които ще можете директно да използвате за нуждите си.

Обучението е синтезирано в 25 уч.ч. Индивидуалното обучение е на цена 360 лв. Груповото обучение е на цена 300 лв. Работи се в малки групи, за да има достатъчно внимание за всеки.

След края на обучението получавате удостоверение - цена 5 лв.

Pin Academy предлага и частни консултации при конкретен проблем или обучение за конкретна тематика в рамките на софтуера. Например: изработка на меню или визитка, изработка на фирмена презентация и оферта и др. За целта се изискват опит и познания със съответните софтуерни програми. за да обогатите своето CV преминете и курс по Photoshop

 

Преподавател

Мина Асенова

Понастоящем съм графичен дизайнер и маркетинг консултант на свободна практика. Софтуерният ми опит включва над 10 години работа с Photoshop, CorelDraw, MS Office – PowerPoint, Excel и Word и други.
Маркетолог по професия с над 10 години стаж на ръководни позиции в сферата, предимно в браншовете – туризъм, недвижими имоти, козметика и производство на хранителни стоки. Имам опит в подбор, обучение и подготовка на кадри за маркетинг и бранд мениджмънт. Практик и отличен мотиватор с добър подход в
работата с деца.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички компютърни