Испански

Курс по испански език

Оле! Предизвикваме Ви да пристъпите в света на романските езици! Испанският език е един от най – използваните езици по света. Курсът по испански в Pin Academy Бургас ще отвори за Вас нови кръгозори в езиковото познание.
Дати
  • Продължителност

    3 месеца

  • Преподавател

    Добромир Манев

  • Цена

    100.00 лв./месечно

За курса

Pin Academy Ви кани на курсове и уроци по испански език в Бургас! Изучавайки испански език Вие ще се докоснете до културата на Великите завоеватели. Ако Ви предстои пътуване в Испания или в испаноговорящите страни на Южна Америка, курсът по испански език ще Ви даде необходимите знания да се справите в непознатата обстановка – да питате за посоката, да се настаните в хотел, да си поръчате в ресторант, да се запознаете с нови хора, да разкажете за себе си и да прекарате незабравима ваканция! Искате да работите в чужбина? Водите кореспонденция или търгувате с Испания? След като изучавате испански език в Pin Academy, Вие ще можете да се справяте уверено, ще се научите да говорите и пишете, ще слушате любимите си испански песни и ще гледате известни испански филми.

Предлагаме индивидуална и групова форма на обучение. Груповото обучение по испански език се осъществява при минимум трима души в група. Цената за ниво е 320 лв. Имате възможност за разсрочено плащане. След всяко успешно преминато ниво ще получите удостоверение на цена 5 лв. 

Със сигурност ще обогатите своята култура в нашите обучения по испански. Бонус към целия процес е, че получаването на знания по испански език ще Ви улесни в изучаването на другите езици от романската група – френски и италиански!

 ¡Estupendamente!

Преподавател

Добромир Манев

Преподавам испански език. Обичам много пътешествията, музиката, позитивните приятели и да карам колело. Часовете с мен са винаги забавни и усвояването на езика е удоволствие за учениците.

Предстоящи дати