Летни/ваканционни

Летен детски клуб

Лятото наближава, а с него и ваканцията на малки и големи ученици. Предлагаме решение за малките сладури, с което ще прекарат весело и ползотворно време в летните курсове за деца на Pin Academy. Вижте повече ...
Дати
  • Продължителност

    лятната ваканция

  • Преподавател

    Петя Георгиева

  • Цена

    80 лв./ месечно за заниманията по английски език

За курса

 

Искате ли децата Ви да прекарат едно ползотворно, щуро и по-различно лято? В Pin Academy Бургас предлагаме полудневни занимания от 10 до 12 часа. Занятията по английски език са два пъти седмично, а освен това ще имате възможност да избирате, според интересите на детето, от другите ни активности, които ще стартират от началото на месец юни. Заниманията включват:

През лятото също така може да очаквате продължение на готварската работилничка, не само събота и неделя, но и през седмицата, както и възможност за индивидуални занимания за деца, които желаят да обогатят знанията си или да попълнят пропуските от учебната година. 

Активностите в летния клуб са подходящи за деца от 7 до 11 години. За по - големите деца ще имаме отделни мероприятия. Освен месечна такса ще има възможност да се заплаща и на посещение, за тези, които не ни посещават всички дни, така че можете да избирате в кои дни и на кои активности да присъстват децата. Следете сайта ни за лятната програма!

Летният клуб на Pin Academy ще отвори врати през месец юни и ще събира малчуганите чак до края на август. Чака ни едно незабравимо лято! До скоро!

 

Преподавател

Петя Георгиева

Имам 10 години опит като преподавател по английски език на деца и възрастни. В работата си се ръководя от убеждението, че успехът е индивидуално понятие, затова всеки може да го постигне. Вярвам, че спокойната атмосфера, взаимното доверие и включването на различни игри, могат да направят ученето приятно, забавно и полезно.

Предстоящи дати