английски

Индивидуални уроци

Вашето дете иска вниманието да е фокусирано на него? Има индивидуални нужди или малко свободно време, с което искате да се съобразим? Индивидуалните уроци по английски в Пин Академи са създадени, за да отговорят на тези потребности.
Дати
  • Продължителност

    40 мин

  • Преподавател

    Петя Георгиева

  • Цена

    14.00 лв.

За курса

Индивидуални уроци по английски за деца

Ако желаете Вашето дете да обогати знанията си по английски език извън училище и да не е включено в група, в Pin Academy предлагаме индивидуални уроци по английски за деца по системата Our World. Ако детето проявява афинитет към английски език и иска да напредне - попаднали сте на правилното място. Ако искате да му помогнем в училище - без съмнение ще се справим и детето ще се почувства по - сигурно и бързо ще настигне връстниците си. Нашите индивидуални уроци по английски език ще откликнат на нуждите на Вас и Вашето дете, така че английският да не бъде поредният досаден предмет в училище, а да се превърне в още един език, който Вашето дете говори без усилие. Занятията се провеждат във време, удобно за децата - веднъж или два пъти седмично по 60 минути /1,5 уч.ч./. Таксата се заплаща на посещение или на месец, както е удобно за родителите. След приключване на всяко ниво в курсовете по английски за деца издаваме валидно удостоверение.  Това удостоверение може да послужи, ако се местите да живеете в чужбина, заедно с легализиран превод. Освен това, за децата, които в Бургас имат възможността да кандидатстват в иновативните училища след 4-ти клас, тези специални детски сертификати дават предимство под формата на допълнителни точки за класирането.

Преподавател

Петя Георгиева

Имам над 10 години опит като преподавател по английски език на деца и възрастни. В работата си се ръководя от убеждението, че успехът е индивидуално понятие, затова всеки може да го постигне. Вярвам, че спокойната атмосфера, взаимното доверие и включването на различни игри, могат да направят ученето приятно, забавно и полезно.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски