Блог

Да съхраним младежкия си дух

За всички в Pin Academy е истинско удоволствие, че работим с деца. Понякога изпадаме в невероятно комични ситуации, в които от една страна трябва да се държим строго, а от друга, ни е супер смешно. Например, наскоро Крис каза на Мони по повод една дреха на учителката им по английски: “Виж, Мони – носия! Мисля, че ги правят в Родопите!” :D

И така, ето как екипът на Pin Academy се старае да опази младежкия си дух (освен всекидневната комуникация с мъничета):

  1. Една вечер съвсем спонтанно организирахме караоке парти в Академията, като предпочитаните песни бяха детските. Накрая дори завършихме с любимата на всички Goodbye it’s time to go от системата Welcome to our world за най-малките.
  2. През зимата обичаме да си вземаме по един шоколад и да си го разделяме. Благодарим и на Павел Добрев, който не пропуска да ни почерпи. А през лятото креативния директор хапва сладолед, който му е закупен от финансовия директор като негова втора майка.
  3. В кратките почивки правим нещо креативно – като дърво от ръка или чехъл от крак. Някой път и корици на тетрадки – изобщо каквото е нужно.
  4. Организираме различни събития, за да разнообразим ежедневието. Веднъж имахме спортен петък и всички бяхме по анцузи.
  5. И снимките са ни много любими – селфита, фотосесии с колеги и курсисти.
  6. Смеем се, защото смехът е здраве и ни зарежда с много положителни емоции.

За финал – възрастта няма значение, важна е хармонията в нас, веселата атмосфера и това да имаш съмъшленици в лудориите.

Разгледай още