Блог

Първо признание за Pin Academy

21 февруари

След честването на нашата първа годинка, дойде време да отпразнуваме и първите награди за  Pin Academy! Разбира се, най – хубавата награда за нас е любовта и признанието за работата ни, която получаваме от нашите прекрасни курсисти, но истината е, че всяка положителна енергия има значение.

През 2019 година подготвихме толкова много курсисти, които се явиха на IELTS Academic. Много от тях се регистрираха сами за изпита, но голяма част от обучаемите ни се довериха, за да подготвим документите им.  Тяхна задача остана само да учат и да се упражняват, а административната част оставиха на нас, което е едно от най - разумните решения, а освен това е и напълно безплатно!  И така, Pin Academy, като част от Addvantage програмата на Британски съвет се увенча със сребърен статут. Това е страхотен успех за нас като една от най – младите школи в град Бургас. Освен това е заявка за още по - големи успехи, предизвикателства и  старание от наша страна.  Както се казва летящ старт за „пеленачетата”, едва навършили своята първа  годинка.

Над десетгодишния опит на нашите преподаватели, амбицията и знанията, желанието и мотивацията ни доведоха само за една година до това толкова приятно и удовлетворяващо събитие.  Щастливи сме и обещаваме, че ще продължаваме в същия дух!

Надяваме се да продължавате да посещавате със същия ентусиазъм и хъс нашите курсове по английски език, за да покривате все по- високи нива и да излъчваме все повече успешни кандидати за IELTS и други международнопризнати сертификатни изпити.

Събитието се проведе в хотел „Интерконтинентал” в София.  Екипът на  British Council  ни представи  изложбата „Писма от София” /Letters from Sofia/, която проследи 80-годишната история на Британския съвет в България.  Тази годишнина съвпада и с 10-годишния юбилей на програмата Addvantage  в нашата страна.  Запознаха ни и с компютърния вариант на изпита IELTS, който все още се предлага само в София, но скоро ще бъде разпространен и в други градове.  Екипът на Pin Academy ще Ви държи в течение за навлизането на технологиите в изпитния формат.

Атмосферата беше празнична и позитивна. След 40-минутна презентация на техники за преподаване, церемонията премина към частта с награждаването. Всички се вълнуваха, всички присъстващи бяха щастливи да получат статуетките си.  

За нас е чест, че бяхме част от това събитие.  Надяваме се да продължите а ни гласувате доверие, посещавайки нашите езикови, компютърни и професионални курсове.  Започвайте чуждоезиковото обучение на Вашите деца с компетентни и отдадени на професията преподаватели, каквито ще срещнете в нашата Академия.  Учението е удоволствие. Позволете си да го откриете с нас!

До нови срещи в Pin Academy! А тази седмица, докато работим, ние ще поглеждаме скришом статуетката и ще се усмихваме.

Разгледай още