Блог

Предимствата на онлайн обучението

В настоящите дни, изправени пред опасността от разпространение на вирус, онлайн обучението става все по-популярно. Ние от Pin Academy също не желаем да преустановим часовете по английски, немски и испански, затова предлагаме на всички наши ученици и техните родители да запазят спокойствие. Учебните занятия са възможни чрез вайбър, скайп или месинджър. След края на наложената карантина, онлайн часовете в нашата Академия ще продължат да бъдат достъпни по Ваш избор. Ето и някои от предимсвата да учим дистанционно:

  • Не е нужно да напускате комфорта на Вашия дом, което означава, че ще спестите време и транспортни разходи или такива за синя зона.
  • Можете да учите онлайн, даже да не сте от Бургас. Предлагаме курс по IELTS, който се води от нашия опитен трейнър и е достъпен за ученици от цялата страна. Колегите, които преподават английски, немски и испански за деца и възрастни също са на разположение да отговорят на Вашите запитвания.
  • Няма опасност от предаване на вируси, понеже ще се избегне струпването на много хора.
  • Ще Ви помогне да изградите дигиталните си умения и компетентност, да работите с файлове и презентации.
  • Ще можете по-добре да планирате времето си, съобразно Вашите работни ангажименти.
  • В онлайн обучението също има възможност за групови занимания, така че ще можете да практикувате упражнения за говорене не само с Вашия преподавател.

За повече информация, свържете се с нас на 0876 888 799 или info@pinacademy.bg

Разгледай още