испански

Курс по испански за деца

Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Преподавател

    Добромир Манев

  • Цена

    100.00 лв./месечно

За курса

Искате ли детето Ви да започне да изучава един от най-говоримите езици в света, а именно испанския, в начална училищна възраст? Това вече е възможно при нас в учебен център Pin Academy. Децата ще направят първите си стъпки в изучаването на езика по специално разработената система Colega, предназначена за деца от 2ри до 4ти клас. Учебните пособия са учебник, учебна тетрадка и CD. Курсът се предлага в 3 нива. Под формата на игра, с песни, проекти, много упражнения за развиване на комуникативните способности, както и останалите основни умения за слушане, писане и четене. Колега е името на главния герой в учебната система, който отвежда децата на незабравими приключения. А преподавателят им по испански език - Добромир Манев, ще се погрижи да запали у тях желанието за учене на испански език с удоволствие, както и желанието за пътешествия в далечни страни.

Занятията се провеждат веднъж седмично в събота с продължителност 60 минути. Курсът продължава от октомври до май. Групите са с малко деца - между 5-6. Работи се в приятна и спокойна атмосфера. След края на курса се издава сертификат за придобито ниво.

Ако предпочитате да се обърне специално внимание на Вашето дете, предлагаме и индивидуални съботно-неделни занимания в удобно за Вас време. Цената за учебен час от 40 минути е 12 лв. 

Преподавател

Добромир Манев

Преподавам испански език. Обичам много пътешествията, музиката, позитивните приятели и да карам колело. Часовете с мен са винаги забавни и усвояването на езика е удоволствие за учениците.

Предстоящи дати