Събития

Церемония по награждаване 2021г

На 12.02.2021г. се проведе церемонията по връчването на статутите на парньорите в програма Addvantage  на Британски Съвет. Поради епидемичната обстановка, тази година събитието се проведе онлайн.  В първата част на уебинара бяхме запознати с новите възможности за индивидуални и групови регистрации за IELTS. Важна част от събитието беше и темата за разликата между присъственото и онлайн обучението. Бяха дадени полезни съвети за успешни и увлекателни онлайн уроци.

Най-вълнуващата част за нас беше връчването на статутите. Щастливи сме, че за втора поредна година бяхме отличени със сребърен статут. Въпреки трудностите през изминалата година, това отличие и невероятните постигнати резултати на нашите курсисти, ни изпълват с огромно чувство на гордост. Благодорим на нашия IELTS трейнър Николай Тодоров за неуморния му труд и отдаденост към работата му. Той доказа, че само две години след основаването на Pin Academy, подготовката за изпита IELTS  при нас е една от малкото най-качествени в гр. Бургас.

Ако искаш да сбъднеш мечтата си да учиш в престижен европейски университет, направи първата крачка с нас. Ще получиш безупречна подготовка, ценни съвети, лично отношение и внимание. Възможностите са както в групова форма на обучение, така и индивидуално. Насреща сме да отговорим на всички твои въпроси и да проведем консултация в удобно за теб време.

Разгледай още