Събития

Програма Addvantage - награждаване

На 21.02.2020г. в хотел "Интерконтинентал", София се проведе празничното събитие на British Council, с коeто партньорската програма Addvantage  отпразнува своята десета годишнина. Addvantage е програма на Британски съвет за училища и езикови школи, които подговят и регистрират кандидати за изпитите на Cambrige и IELTS

За първа година екипът на учебен център Pin Academy имаше честта да присъства на това събитие, наред с най-добрите училища и езикови школи от цялата страна. След откриването имахме възможността да научим повече за осемдесетгодишната история на Британски съвет в България. Бяха презентирани автентични писма, разказвайки успеха на организаторите на изпитите още от миналия век. 

Съществена част от презентацията беше и даването на ценна информация за компютърния вариант на IELTS, който за момента се провежда само в София, но предстои и в други градове. Не след дълго ще можете да се регистрирате при нас в Pin Academy за IELTS в компютърен вариант.

Особено забавна беше презентацията на Оливър Стийл, ръководител "Учебен център", която беше насочена към различни практични упражнения за говорене като част от подготовката за IELTS. Тайно в бял плик беше сложил задачи за всяка маса, които изпълнихме стриктно, влизайки в ролята на ученици. 

Накрая дойде дългоочакваният от всички момент - връчването на статутите на партньорите по програмата Addvantage. С нетърпение очаквахме да обявят Pin Academy и да получим своя приз. Особено сме горди, че сме първата езикова школа в гр. Бургас, която само за година работа успя да постигне недостижимото - да получи сребърен статут за IELTS на церемонията на Британски съвет. Изцяло отдаваме своята признателност за това постижение на нашия IELTS трейнър, Николай Тодоров, за когото блестящата подготовка на кандидатите не е просто работа, но и удоволствие. Той непрекъснато следи и активно участва в семинари и уебинари, насочени към подготовката за изпита. Запознат е с тънкостите на изпита и може да Ви даде изключително ценни съвети преди да се явите. За да постигнете своя успех, доверете се на Pin Academy! Професионализмът ни вече е доказан. 

Разгледай още