сертификати

Целогодишна подготовка за IELTS

IELTS - мисията възможна с Pin Academy!
100% успеваемост на всички курсисти положили изпита след подготовката в Pin Academy!
Дати
  • Продължителност

    от октомври до май

  • Преподавател

    Николай Тодоров

  • Цена

    150 лв на месец

За курса

Целта на курса е подготовка за успешно явяване на IELTS. Уроците се водят от квалифициран IELTS преподавател, преминал курс на обучение към универсиста Кеймбридж, както и Британски Съвет България.  Работи се с най-съвременната система за обучение, насочена към формата на изпита без да се губи време с компоненти, които не са части от изпита. 

В края на курса са предвидени симулации на реалния изпит с автентични материали, давани предходни години. По този начин курсистите най - добре свикват с формата на IELTS и времето, предвидено за полагането му. 

Част от подготовката е с британски преподавател, който помага при устната част на изпита. 

Преподавател

Николай Тодоров

Благодарение на 10-годишния ми опит в англоговоряща среда, имам уникалната възможност да правя това, което харесвам – да предавам знанията и опита си на ентусиазирани хора, които искат да обогатят себе си с изучаването на език, превърнал се във втори майчин на целия свят. Вярвам, че ключът в научаването на всеки нов език не е в залягането над учебниците, а себеотдаването на новото начинание и знам точно как да Ви преведа по пътя към осъществяването на мечтата Ви.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички сертификати