английски език

Помощ в училище

Курсовете по английски език за тинейджъри се провеждат целогодишно индивидуално или в малки групи в спокойна и приятна атмосфера с мотивиращи преподаватели.
Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Преподавател

    Николай Тодоров

  • Цена

    68.00 лв./месечно

За курса

Помощ в училище - английски език за гимназисти

В Пин Академи предлагаме курс по английски език, базиран на топ системата Close up, подходяща за ученици. Освен модерни теми, близки до ежедневието на всеки тинейджър, красиви илюстрации и видеа, учебникът е насочен към подготовката за сертификатни изпити. Има много съвети как да се справим по-лесно с избора на подходяща дума в текст, трансформации на изречения, писане на есе, както и техники за четене и слушане.  Аудио и видео файлове, както и списък с думи са достъпни онлайн. В Pin Academy всеки млад човек ще се почувства на мястото си и обучението по  английски език ще бъде мотивиращо преживяване.

Преподавател

Николай Тодоров

Благодарение на 10-годишния ми опит в англоговоряща среда, имам уникалната възможност да правя това, което харесвам – да предавам знанията и опита си на ентусиазирани хора, които искат да обогатят себе си с изучаването на език, превърнал се във втори майчин на целия свят. Вярвам, че ключът в научаването на всеки нов език не е в залягането над учебниците, а себеотдаването на новото начинание и знам точно как да Ви преведа по пътя към осъществяването на мечтата Ви.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски език