Летни/ваканционни

Летен клуб по английски за тийнейджъри

Гимназистите очакват лятото с нетърпение. Също и ние! В Pin Academy организираме чудесни летни курсове за младежите. Ще можете да се включите в обучение по английски език, да упражните умението си да общувате и да попълните всички пропуски от учебната година! Вижте повече ...
Дати
  • Продължителност

    лятната ваканция

  • Преподавател

    Николай Тодоров

  • Цена

    150 лв.

За курса

Pin Academy организира летен клуб за тийнейджъри. Лятната ваканция е идеалното време да напреднете с английския език с умерено темпо, за да имате и достатъчно време за почивка и забавления. В приятна атмосфера в нашия център в град Бургас и мотивиращи преподаватели, времето ще мине неусетно, но усвоените знания ще останат трайно! Групите ще се формират според нивото на учениците, като предварително се направи входящ тест. Учебната система, по която работим е Close-up на National Geographic. Темите са съобразени с възрастта и интересите на учениците и развиват всички умения при чуждоезиковото обучение - четене, писане, говорене и слушане. Има и полезни съвети за тези, които планират да се явят на сертификатните изпити на Cambridge. Ще имате възможност да общувате на английски език, да се запознаете с други ученици с Вашите или сходни интереси, да обсъдите с връстниците си и преподавателите на Pin Academy плановете си за кандидатстване в университет и да упражните езиковите си умения, отървавайки се от стреса и изискванията на училищната среда. Предлагаме Ви чудесен вариант да уплътните времето си без да се лишавате от плаж, разходки и други приятни занимания. Не Ви предлагаме просто поредния курс по английски, а начин как да Ви помогнем да достигнете потенциала си. Останалото зависи от Вас! 

Занятията ще се провеждат по предварително установен график, два пъти седмично. Очакваме Ви за едно ползотворно и незабравимо лято в Pin Academy Бургас!

Преподавател

Николай Тодоров

Благодарение на 10-годишния ми опит в англоговоряща среда, имам уникалната възможност да правя това, което харесвам – да предавам знанията и опита си на ентусиазирани хора, които искат да обогатят себе си с изучаването на език, превърнал се във втори майчин на целия свят. Вярвам, че ключът в научаването на всеки нов език не е в залягането над учебниците, а себеотдаването на новото начинание и знам точно как да Ви преведа по пътя към осъществяването на мечтата Ви.

Предстоящи дати