Блог

Как да запомним тази есен

Есента като всеки друг сезон носи своето очарование и прелест. Ето някои идеи от нас как тя да остане незабравима и да донесе много прекрасни емоции:

  • Посетете някое ново място в града или си припомнете такова, което не сте посещавали скоро. Нашият екип с нетърпение очакваше отварянето на Крилце или Кълка за един приятен обяд.
  • Запишете се на курс – езиков или професионален. При нас можете да изучавате английски и немски, както и някои не толкова масови езици като италиански, испански, френски или руски. Ако пък Ви влекат графичните програми или счетоводството, отново можете да се обърнете към нас. Ще научите нещо ново и ще се запознаете с нови хора.
  • Посетете Париж – ех, и ние си мечтаем за това. Все пак партито по случай първата ни годинка беше френско, а Париж винаги си заслужава.
  • Купете си нещо ново, за което отдавна мечтаете – пухест пуловер, нова чанта или маратонки. Ние от една година си мечтаем за шкаф, но съвсем скоро това ще бъде новата ни есенна придобивка. И нови чаши искаме – само креативния директор да ги избере.
  • Направете си есенна украса за дома или офиса. Може и да си купите украса, но ако е ръчно направена, носи повече настроение. Защо не съберете малко листа от близкия парк? Ако пък работите с деца като нас, може да направят апликация или таралежчета.
  • Отворете сезона на чая – има много ароматни насипни чайчета с различни вкусове. Ще Ви стоплят във вече захлаждащото време. Ние сме заредили цял шкаф, така че ако някой курсист пожелае, веднага приготвяме – на минутата.
  • Вземете си мекичък и пухкав шал, с който да се обгръщате – като пончото на креативния ни директор, но за предпочитане в по-ярки цветове – оранжево, жълто, червено..

Какво бихте добавили към нашия списък? От екипа на Pin Academy – цветна, топла и незабравима есен!

Разгледай още