Блог

Защо да се запиша на Photoshop в Pin Academy

Както повечето от Вас знаят Photoshop е компютърна програма, с помощта на която се създават страхотни графични дизайни и се обработват изображения. Ето малко информация за курсовете в Pin Academy и практическата полза, която можете  да имате след като ги завършите:

  • Курсът по Photoshop се провежда в малки групи с по трима курсиста в рамките на 27 учебни часа на цена 250 лв. При двама цената е 300 лв, като специално за летния сезон индивидуалното обучение също е на цена 300 лв.
  • При груповото обучение преподавателката нагледно показва на голям екран последователността на действията, които трябва да се извършат, като след това следи за работата на всеки. След всяко занятие има домашна работа, за да може курсистите да тренират и ако имат въпроси, да ги уточнят своевременно.
  • Насочеността на курса е изцяло практическа и може да е полезен за всеки, който се занимава с реклама в социалните мрежи в различни сфери като тази на туризма, ресторантьорството, недвижими имоти и други, както и за инфлуенсъри, които искат да подобрят съдържанието на публикациите си.
  • Предимството на индивидуалното обучение по Photoshop e, че е изцяло съобразено с Вашите лични интереси и потребности, за да можете да напреднете в кариерата си или да развиете креативността си.
  • Преподавателката ни е с дългогодишен опит, с много познания в областта, отзивчива и обръща специално внимание на всеки курсист.

Заповядайте, за да се убедите сами! За повече информация пишете ни на info@pinacademy.bg  или ни се обадете на тел. 0876 888 799. Заложете на развитието на личните си умения и способности през това лято.

Разгледай още