Блог

Втори рожден ден на Pin Academy

7 септември

На 07.09. /понеделник/ се проведе ежегодното честване на рождения ден на Pin Academy. Този път темата беше „Арт-клас“ и  снабдени с пана и бои рисувахме планински пейзажи. Всичко се случи под ръководството и зоркото око на Катя Казакова – водещата на работилничките по рисуване в Академията.

Подготовката започна в ранния следобед, след поставяне на украсата и приготвяне на традиционните три вида брускети, сирена, предястия. Имаше и непредвидени ситуации, като например гриловане без грил – тиган, но ние сме калени в подобни предизикателства и всичко се получи превъзходно. Преподавателката в готварските работилнички Лили Георгиева ни донесе сладка изненада – красиви пъстроцветни мъфини, баница и домашно сладко от смокини. Няма да казвам колко вкусно беше всичко.

За тортата се погрижиха от Сладкарница „Креми“, а кодът на тазгодишното парти беше „злато“. Ясно е, че след сребърния статут за IELTS, сме се прицелили в златото... А дали ще успеем... времето ще покаже. Ние даваме най – доброто от себе си в подготовката на бъдещите студенти в чужбина и им желаем късмет. Наскоро Пламена, наша курсистка, приета в един от най – престижните английски университети, ни обеща снимки и подробности за следването в чужбина. Очакваме с нетърпение!

Да се върнем на нашия купон. Всичко започна в 19 часа, когато се събрахме - колеги и роднини на създателите на Pin Academy. Наляхме си по чаша вино и отворихме нетърпеливо подаръците. На рожден ден, като на рожден ден. Изненадите, снимките и песните се лееха една след друга. Дойде време за рисуване. Заехме местата си около масите и с трепет и старание следвахме насоките на Катя. Откроиха се Марияна Георгиева, преподавателка по италиански и френски език, която с вещина и желание пресъздаде планинския пейзаж. Росен, синът на Мина Асенова, нашата преподавателка по Photoshop и CorelDraw се изяви с лидерски умения, като ни награждаваше за усилията и ни показа как се рисуват извънземни в небето. Добромир, учителят ни по испански , или El Professor, както е по – известен в нашите среди, превърна своята картина в чудна градинка с банани, домати и кореноплодни в неонови цветове.  Учителите по английски език и счетоводство и математика си крадоха от боите, но все пак с общи усилия нарисуваха прилични пейзажи. Както заключи Диана, водещата на работилничката за приказки, всеки има свой почерк и го показа в своята картина. Най – бърза беше Надежда, преподавател по немски език, а с най – много желания, по отношение на музикалния фон беше Татяна Стоянова, учител по български и руски език. Както виждате и от снимките, открихме неподозирани възможности в нашия екип. А след 2 часа упорит труд се възнаградихме с вкусна торта и станалото традиционно караоке, с което закрихме прекрасната вечер. Мая, която води подготовката за първи клас ни направи повечето от снимките, които ще видите от събитието. Нашите родители се позабавляваха и разбраха за пореден път, че децата им са на правилното място. Там, където се чувстват щастливи, там, където е мястото на креативността, усмивката и сбъднатите желания.

Доверете се на нас за Вашето обучение и израстването и образоването на Вашите деца. Ние знаем как да Ви научим с усмивка, защото винаги сме старателни и единни, както в празника, така и в делника!

До нови срещи в Pin Academy!  А до тогава – разгледайте снимки от втория ни рожден ден и ни пожелайте нещо хубаво!  Да бъде!  

Разгледай още