Блог

Учебна 2021/2022 в Pin Academy

Днешната статия цели да даде повече информация на родителите за предстоящите курсове в Pin Academy през учебната 2021/2022г.

  • За най-малките деца на 4 и 5 години организираме курс по английски, който ще се провежда два пъти в делнични дни и друг – само в събота. Продължителността на занятията е по 40 минути. Децата на 6 години могат да се включат в подготвителната група за първи клас. В този курс децата ще се запознаят с елементите на буквите, самите букви, ще правят преписи и диктовки. За всички деца над 5 години са особено подходящи арт класовете, които се провеждат всяка неделя. Те развиват въображението, таланта и фината моторика на децата.
  • За деца от първи до четвърти клас предлагаме индивидуални уроци по английски, немски, испански и математика. При двойки се ползва отстъпка от цената на индивидуалното обучение. Тази година организираме и курсове за второкласници и третокласници, които ще се провеждат два пъти седмично. Групите са с от 3 до 6 деца. Работим по новото издание на Our World на National Geographic.
  • За ученици от 5ти и 6ти клас предлагаме курс по английски и математика. Седмокласниците могат да получат отлична подготовка за НВО по български език и математика както индивидуално, така и групово.
  • За тийнейджърите от 11ти и 12ти клас организираме интензивен курс за подготовка за IELTS, както и целогодишен курс. Високите резултати на миналогодишните ни кандидати гарантират отлична подготовка. Може да разчитате на нас и за подготовка и регистрация за изпита на Cambridge – FCE. За зрелостниците от 12ти клас предлагаме подготовка за матура по английски и български език.
  • Курсовете ще се провеждат присъствено, доколкото е позволено със Заповед на МЗ. При налагане на ограничение ще преминем онлайн за определен срок. Таксата ще остане същата, независимо дали курсът се провежда присъствено или онлайн.
  • За подробности може да разгледате раздел Курсове или да ни потърсите на тел.0876 888 799, както и на email: info@pinacademy.bg

Разгледай още