Блог

Рожден ден в Pin Academy

Все повече родители ни питат дали организираме парти за рожден ден на деца. През последните месеци организирахме известен брой партита и оставяме тази статия в блога като полезна информация за всеки, който се интересува.

Партитата за рожден ден в Pin Academy са тематични като имате възможност да изберете:

  • Арт клас – подходящо за деца, които обичат да рисуват. Темата, по която ще се рисува, може да обсъдите предварително със Станислава (преподавателката по рисуване в Академията). Таксата е 18лв за всяко дете, включва материалите за рисуване.
  • Готварска работилничка – партито е идеално за деца, които имат интерес към готвенето. Отново предварително уточняваме с Лили това, което ще приготвят децата. Таксата е 20 лв и включва продуктите за готвене.

Освен рисуването и готвенето, децата може да играят игри, слушат музика и да си направят снимки. Родителите носят почерпка за децата – торта, сокчета, сандвичи или сладки – както предпочитат. Продължителността на партито е два астрономически часа. Максималният брой на децата, които може да приемем е 10. Подходящо е за деца между 7 и 12 години. Обикновено партита се провеждат в почивните дни – събота или неделя.

При допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на тел.0876 888 799.

Разгледай още