Блог

Представяме Ви Богдана - преподавател по испански и английски език

Представяме Ви Богдана - млада, мила и талантлива. Преподава испански, английски и организира творчески работилнички в Pin Academy.

  • Богдана, представи се с няколко думи.

Аз съм Богдана Иванова и преподавам испански и английски език в Пин Академи, а също и организирам творчески работилници. През целия ми съзнателен живот съм имала влечение към изкуството във всичките му форми, както и към езиците. Да пея, да рисувам, да творя и да уча езици ми доставя огромно удоволствие, а още по-удовлетворена се чувствам, когато съм помогнала и на други хора да постигнат прогрес, и не на последно място, да се забавляват по време на процеса на учене.

  • Как най-лесно курсистите биха научили испански?

 Смятам, че ученето може да бъде възприемано като удоволствие, вместо като досадно задължение, стига да имаме правилния подход. Това е индивидуален процес и трябва да имаме усета за това как да привлечем и задържим вниманието на всеки един ученик, така че да му е интересно и да преодолява трудностите.  

  • Как практически биха могли да упражняват езика?

 Относно изучаването на езици също смятам, че извън учебните часове, за да се усъвършенстваме, много помага и общуването с хора, за които езикът е роден, четенето на книги, както и гледането на филми.

  • Какво би посъветвала учениците ти, които изучават испански и английски?

 Бих посъветвала учениците си да не се отказват, да имат търпение и постоянство, защото ученето на език изисква много време, желание и усилия.

Разгледай още