Блог

Опиши се с 10 прилагателни

Наскоро Маргарита (преподавателката ни по български език) ми даде една страхотна идея - предизвикателство за учителите на Pin Academy да опишат себе си с десет прилагателни имена. Целта е от една страна те самите да се забавляват и от друга - родителите и учениците, които четат тази статия да ни опознаят по-добре. Започвам първо с моите, защото като най-ентусиазирана, бях готова първа.

Петя (преподавател по английски език за деца и възрастни) - усмихната, дружелюбна, позитивна, трудолюбива, дисциплинирана, нетърпелива, общителна, отзивчива, възпитана и забавна.

Илина (преподавател по математика и в курсовете по ТРЗ и счетоводство) - забавна, счетоводна, заклета непушачка, пееща, весела, съпричастна, бъбрива, любопитна, къдрава и работлива.

Николай (преподавател по английски език за тийнейджъри и възрастни, IELTS трейнър) - креативен, умен, спокоен, състрадателен, интуитивен, мечтаещ, аналитичен, щедър, артистичен и грижовен.

Маргарита (преподавател по български език и литература) - мила, добра, състадателна, целеустремена, пъргава, нервна, нетърпелива, много емпатична, умна и оправна.

Добромир (преподавател в курсовете и уроци по испански език) - приключенски, усмихнат, любознателен, весел, добронамерен, забавен, музикален, пеещ, приятелски и подвижен.

Това са колегите, които се включиха в предизвикателството. Благодаря им много! За тези, които не успяха - следващия път. А Вие, както виждате, сте в сигурните ръце на екип от страхотни хора с много позитивни, лични качества, които ще Ви помогнат в пътя към Вашето развитие и обучение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Разгледай още