Блог

Лято 2023 в Pin Academy

За всички родители, които се интересуват от летни активности за своите деца, представяме нашите летни предложения:

  • Децата от предучилищна възраст може да се включат в курс по английски - два пъти седмично по 40 минути с месечна такса 80 лв. На тези, които им предстои да бъдат в първи клас, ще им бъде от полза подготовката за първи клас - два пъти седмично по 60 минути, таксата е 80 лв. Ще усвоят елементите на буквите, ще пишат букви и цифри.  За децата на тази възраст особено подходящи са също и арт класовете и готварските работилнички.
  • За децата от начален етап на обучение престои полудневна лятна занималня. Ще се провежда всеки делничен ден от 9 до 12 часа и ще бъде с обучителен характер. Таксата на месец е 220 лв. За децата от първи до четвърти клас също ще организираме курсове по английски, както и уроци. Курсът по английски е два пъти седмично с месечна такса 100 лв. Като по-развлекателни занимания също са подходящи рисуването - ще има две дати седмично, както и готварство.
  • За учениците от пети и шести клас предстоят курсове по математика и български. Те стартират през юли и продължават до края на август. Месечната такса е 150 лв и се провеждат два пъти седмично по астрономически час. Ако се интересуват от изучаване на английски, също може да присъстват в нашите курсове. Това лято предлагаме и нещо ново - курс по рисуване като подготовка за кандидатстване след седми клас в специализираните паралелки.
  • За гимназистите сме на линия за подготовка за сертификатни изпити - IELTS, FCE и CAE. За гимназистите, както и за по-малките ученици, това лято предлагаме нещо съвсем ново - курс по творческо писане. Ще създаваме  авторски текстове в различна форма.

 

Ако имате допълнителни въпроси по нашите летни активности, интересувате се от графика на провеждане на часовете или искате да запишем детето Ви, може да се свържете с нас на тел.0876 888 799 и на имейл info@pinacademy.bg.

Разгледай още